Annons:

Lindström kommunikationschef på Norwegians nya USA-kontor

Efter nästan två år som PR-ansvarig på JetBlue blir Anders Lindström nu kommunikationschef för Norwegian i USA.

Norwegian öppnar den här månaden sitt första kontor i USA. Kontoret ligger i Financial district på Manhattan och på plats finns bland andra flygbolagets nya kommunikationschef för USA, Anders Lindström.

Anders Lindström kommer närmast från JetBlue där han som PR-ansvarig i nära två år bland annat ledde PR- och marknadslanseringen av Mint (bolagets så kallade ”premium experience”).,Han ansvarade också för ett stort humanitärt projekt i Haiti samt lanserade bolagets alla nya flyglinjer och destinationer.

– Det känns fantastiskt spännande och perfekt timing med tanke på Norwegians ambitiösa expansionsplan här i USA. Att få kombinera min passion för långlinjer med min kunskap om den amerikanska marknaden och att få leda varumärkesbyggandet av på världens mest konkurrenskraftiga marknad känns som det ultimata drömjobbet. Norwegian är inte lika välkänt i USA som Europa, men det är något som jag räknar med att vi kommer ändra på inom en relativt kort tidsperiod, säger Anders Lindström som innan sin tid på JetBlue PR-chef på SAS i sex år.

Anders Lindström får sällskap av två pr-managers, Réal Hamilton-Romeo och Andrea Holden, på Norwegians nya kontor på Manhattan.

Norwegian har sedan tidigare två crewbaser i USA (Fort Lauderdale och JFK i New York).

Kommentarer är stängda.

Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024