Annons:

Se nya listan över alla som kommer på TN Studio Digital

Expedia, Etraveli, Ticket Biz och Thomas Cook. Det är några av mer än 40 företag som inte vill missa TN Studio Digital på måndag 1 juni. Se den uppdaterade listan över alla som anmält sig – och nu i veckan är sista chansen att anmäla sig.

Läs mer och anmäl dig till TN Studio Digital här.

Det är mindre än en vecka till vårens mest spännande seminarium för resebranschen – TN Studio Digital på Kungliga Operan och platserna börjar fyllas upp. Temat ”Så når du igenom det digitala bruset” lockar många från branschens alla delar. Seminariet täcker in både hur reseföretag ska kunna utnyttja big data och internet of things för att bli framgångsrika i kampen om kunden, få en inblick i Elite Hotels mobila resa och hur strategiskt arbete med sociala medier kan bli mer lyckosamt än traditionell marknadsföring.

Flera reseföretag skickar tre deltagare för att kunna utnyttja det förmånliga rabattpriset och representerar alla delar av branschen, från onlineresebyråer och affärsresebyråer till hotell, hyrbilar, turistorganisationer och charterbolag.

En av dem är Ticket Biz vd Thomas Ådén som kommer med två kolleger från affärsresebyrån.

En annan deltagare är Etravelis nye kommunikationschef Claes Tellman, som jobbat cirka en månad i bolaget och resebranschen.

– Jag är ju ny i branschen så jag tror att det kommer bli jättespännande, intressant och lärorikt. Jag räknar med att lära mig nya saker både av konkurrenter och av personer med lång erfarenhet av branschen, säger Claes Tellman.

Läs mer och anmäl dig till TN Studio Digital här.

 

Här är den uppdaterade listan över alla företag som kommer med en eller i många flera deltagare till TN Studio Digital  1juni.

 

American Express Global Business Travel

Chico Hotel Solutions

Expedia

Carlson Rezidor Hotel Group

 Hufvudsta Gård Mat & Möten

Novasol

Ticket Biz

Data Talks

Nordic Travel Clearing

Scream Mediabyrå

Sverigeresor

Winberg Travel

Via Egencia

BCD Travel

Nordic Travel

Ticmate

Carlson Rezidor

Apollo

Seat24

Globetrotter

Visit Sweden

Arlanda Express

Solid Försäkringar

Resecity

Accor

Hertz

Google

Gfk Travel Insights

Swebus

Nobina

Travel Beyond

Visit Uppland

Vengo

Thomas Cook Northern Europe

Hotels Combined

Amadeus Scandinavia

Solresor

Big Travel

Sembo

Dagens Industri

HiSekai AB

Birka Cruises

Kommentarer är stängda.