Annons:

SAS: Fler resor till USA och Asien

En ökad efterfrågan på resor till USA och Asien har lett till att SAS ökar sina avgångar.

Sas ökar sina avgångar till sju i veckan från Stockholm till Chicago och sju i veckan från Köpenhamn till Shanghai.

Den utökade tidtabellen är en del av flygbolagets expansionsplan av långlinjeflottan, som Travel News skrev om för en vecka sedan.

Tidigare i år offentliggjorde SAS ett ökat antal avgångar från Oslo och Stockholm till New York, samt från Köpenhamn till San Francisco. 

Igår i ett pressmeddelande presenterade bolaget ytterligare tre avgångar per vecka – två extra till Shanghai och en extra till Chicago. Förändringarna kommer att ske i slutet av oktober i samband med vintertrafikprogrammet. 

– Den skandinaviska marknaden efterfrågar ett smidigt resande med en bra tidtabell och täta avgångar. Med de nya avgångarna, förnyelsen av vår långdistansflotta och vårt breda nätverk har vi ett otroligt starkt erbjudande till både USA och Asien som vi även kommer att förstärka ytterligare den kommande tiden. Vi ser fram emot att erbjuda kunderna nya resmöjligheter och ge dem ett varmt välkomnande ombord både på nya och uppgraderade flygplan, säger Rickard Gustafson, vd och koncernchef på SAS. 

De nya avgångarna är de första förändringarna i SAS expansionsplan på långlinjeflyg. De övriga planerna kommer att meddelas så snart som möjligt, skriver SAS i pressmeddelandet. 

SAS har långdistansflygningar från Skandinavien till New York, Washington, Chicago, San Francisco, Houston, Peking, Shanghai och Tokyo. I september öppnar en ny linje från Stockholm till Hongkong.

Kommentarer är stängda.

Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024