Annons:

Direktflyg till Åre från Göteborg och Malmö

I vinter startar Malmö Aviation direktflyg till Åre/Östersund från både Göteborg och Malmö. Satsningen sker i samarbete med Skistar.

De nya linjerna startar den 20 december och ska fortsätta till den 3 april nästa år. Avgång blir en dag i veckan, på söndagar, för att passa in- och utcheckningar hos Skistar.

– Vi vet att efterfrågan varit stor på snabba och smidiga transporter till Åre/Östersund, något vi nu möjliggör genom denna satsning. Vi hoppas att många sydsvenskar tar chansen att resa till fjällen i vinter när restiden nu kortas väsentligt, säger Braathens Aviations sälj- och marknadsdirektör Christer Paulsson i ett pressmeddelande.

Sedan tidigare flyger Malmö Aviation mellan Bromma och Åre/Östersund alla dagar i veckan. Därmed kommer det nu finnas direktflyg till Åre från Sveriges tre största städer.

– En destination som Åre är beroende av snabba och smidiga kommunikationer. Därför är vi tack vare denna satsning oerhört glada att kunna erbjuda snabba transporter från våra tre största städer till Åre/Östersund. Det ger oss möjligheter att locka dem som gärna vill till Åre, men som tycker att resan är för lång, säger Skistars försäljnings- och marknadsdirektör Mathias Lindström i pressmeddelandet.

Kommentarer är stängda.

Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024