Annons:

Google investerar i resebolaget Secret Escapes

Lyxresesajten Secret Escapes har säkrat en investering på 60 miljoner dollar genom Google och satsar vidare på USA och Asien.

Den Londonbaserade resesajten för prisvärda lyxresor, Secret Escapes, har meddelat att de säkrat en investering på 60 miljoner dollar genom Google Ventures och Octopus Investments – företag som erbjuder riskkapital till nya och växande företag. 

Bolaget har sedan lanseringen 2011 sålt nästan två miljoner hotellnätter, lanserats på över tretton marknader och ökat sin medlemsbas från fyra miljoner i januari 2014, till den nuvarande siffran på över 19 miljoner medlemmar i hela världen. Nästan 1.5 miljoner befinner sig i Norden.

Secret Escapes erbjuder sina medlemmar exklusiva, handplockade erbjudanden på hotell och resor med upp till 70 procent rabatt och har nyss tagit steget in på sin trettonde marknad efter lanseringar i Nederländerna, Italien, Belgien och Spanien under första halvan av 2015.

Bolaget har det senaste året haft en omsättningstillväxt på 260 procent och med det nya kapitalet satsar det växande företaget nu på vidare expansion i USA och Asien.

– Vi har nått en spännande fas i vår utveckling. Den nya investeringen på 60 miljoner dollar kommer att möjliggöra en fortsatt expansion för Secret Escapes och hjälpa oss i vår ambition att bli det självklara valet för konsumenter. Vi förutspår att bli en global aktör med en multimiljardomsättning i slutet av detta årtionde, säger Alex Saint, vd och grundare av Secret Escapes.  

Kommentarer är stängda.