Annons:

Kabinpersonal blir restaurangpersonal på Lufthansa

Lufthansas businessresenärer kommer numera att bli uppassade av flygbolagets egna servitriser och servitörer under långflyg.

Passagerare som reser i Lufthansas Business Class kommer att uppleva en helt ny tjänst ombord på långdistansflygningar från augusti. Kabinpersonal kommer att anta ytterligare en persona, som restaurangservitörer och servitriser, enligt Ttg Nordic.  

Flygvärdinnorna kommer nu ”att anpassa sin service för att bemöta gästernas behov och önskemål individuellt, precis som en förstklassig restaurang”, skriver flygbolaget i ett pressmeddelande.  

Efter att flygvärdinnorna har välkomnat passagerarna ombord personligen med namn, tar de emot deras beställningar och dukar upp med fint porslin. Måltiderna serveras sedan direkt från kabyssen – köket på flygplanet. Brickor och vagnar ersätts av större porslinstallrikar.  

Efter att den nya servicen introducerades på Airbus A380 till New York och Miami i juni och juli, har den nu lanserats på ett A380-flyg till Houston, Johannesburg, Los Angeles, Delhi, Peking, San Francisco, Shanghai, Seoul och Singapore från den första augusti.  

Vidare lanseras servicen på Boeing 747-400 och 747-8 från Frankfurt från den första oktober och på alla A340 från Frankfurt och München till Asien och Mellanöstern med start den 25 oktober.  

Särskilda servicekurser för cirka 4500 flygvärdinnor har varit igång sedan i maj i år.

Kommentarer är stängda.

Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024