Annons:

Rekordsommar för Abba-museum

Sommaren har börjat bra för Musikens hus på Djurgården i Stockholm. Abba-museet och Pop House Hotel noterar ett rekordhögt besökarantal jämfört med förra sommaren.

ABBA The museum ute på Djurgården i Stockholm har i sommar haft rekordmånga besökare. I juli ökade besökssiffrorna med 10 procent, jämfört med samma period förra året. Även Pop House Hotel, som ligger i samma byggnad har ökat ­ – med hela 17 procent, skriver Pop House Sweden i ett pressmeddelande.

– Vi är ödmjukt glada för dessa siffror som är ett bevis på att vi tänkt rätt i vår satsning, säger Pelle Lindberg, vd för Pop House Sweden som äger fastigheterna.

Samtidigt får museet utmärkelsen Certificate of Excellence från Tripadvisor där över 80 procent av de 1800 omdömena ger betyget utmärkt eller mycket bra.

– Ett sådant erkännande är nog det viktigaste av allt, att våra besökare är så nöjda med sin upplevelse. Vi är aldrig bättre än de senaste omdömen från våra gäster, säger Ingmarie Halling, museichef och curator för ABBA The Museum.

Pop House Hotel med Björn Ulvaeus som en av delägarna är beläget i samma hus som museet och Swedish Music Hall of Fame. I juli noterar hotellet en av sina rekordmånader och ökar med 17 procent jämfört med föregående år.

Kommentarer är stängda.

Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024