Annons:

Han är Scandics nye Sverigechef

Peter Jangbratt blir i september ny Sverigechef för Scandic Hotels.

Han går från rollerna driftsansvarig för Scandics svenska verksamhet samt distriktschef för Stockholm city. Den svenska verksamheten är koncernens största med över 80 hotell och fler än 16 000 hotellrum.

– Scandics starka varumärke tillsammans med marknadsutvecklingen och det goda momentum som finns inom den svenska organisationen utgör en bra plattform för fortsatt god tillväxt även framöver, säger Peter Jangbratt i ett pressmeddelande.

Han tillträder den 1 september. Den tillförordnade Sverigechefen Martin Creydt återgår då till sin ordinarie roll som chief operating officer med ansvar för koncernens övergripande hotelldrift.

Koncernchef Frank Fiskers säger att den svenska verksamheten nu är i en fas där kedjan kan bygga vidare på de renoveringar och satsningar på nya flaggskeppshotell man gjort de senaste åren.

– Det är med stor tillfredsställelse som jag nu utser Peter Jangbratt till att driva den svenska verksamheten och utveckla satsningarna vidare. Förutom Peters goda ledaregenskaper, har Peter en kommersiell erfarenhet av hotelldrift med fokus på service och innovation, säger Frank Fiskers i pressmeddelandet.

Kommentarer är stängda.

Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024