Annons:

Viking Line lanserar kryssningsapp

Viking Line lanserar som första Östersjörederi en helt ny typ av app för resenärerna. ”Fördjupar kryssningsupplevelsen och breddar det sociala nätverkandet.”

Viking Line lanserade igår som första rederi på Östersjön en kostnadsfri app för sina passagerare. Enligt rederiet gör appen det enklare att hålla kontakt med sitt eget resesällskap och att hitta nya kryssningsvänner. I appen presenteras också shoppingerbjudanden ombord, kryssningsprogram och annan dagsaktuell information.

– Vår nya app fördjupar kryssningsupplevelsen och breddar det sociala nätverkandet på våra fartyg ytterligare. Dessutom ligger lanseringen helt i linje med hur resenärer söker information och ställer frågor via mobila enheter. Närmare en tredjedel av alla våra bokningar sker idag via mobiltelefonen eller en surfplatta, säger Tapani Kauhanen, marknadsdirektör för Viking Line Skandinavien i ett pressmeddelande.

Appen har tagits fram tillsammans med det finska teknikföretaget Ixonos. Även resenärerna och medarbetarna på rederiet har deltagit i utvecklingen.

Kommentarer är stängda.

Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024