Annons:

Aktiva charterresenärer från Kina kommer till Sverige

Visit Sweden har tillsammans med kinesiska researrangörer satt samman ett program med aktiva upplevelser i Sverige. Igår lyfte det första charterplanet från Kina.

Allt fler kineser reser utomlands och allt fler vill ägna sig åt aktiva upplevelser utanför den traditionella sightseeingen. Därför har Visit Sweden tillsammans med den kinesiska researrangören Caissa satt samman ett nytt reseprogram med livsstilsupplevelser som passar den kinesiska marknaden. I går lyfte det första charterplanet med kinesiska turister på väg till Sverige. 

Under några veckor framöver kommer 2 200 kinesiska resenärer från Beijing och Hangzhou bland annat ägna sig aktiva upplevelser på sin Skandinavienresa, till exempel fiska skaldjur i havet utanför Smögen och vandra i Söderåsens nationalpark.

– Att marknadsföra Sverige som en destination för upplevelser kring livsstil och natur är inte bara bra för att hitta nya strömmar av resenärer, utan nödvändigt för att positionera Sverige på lång sikt på en växande marknad, säger Visit Swedens vd Thomas Brühl i ett pressmeddelande.

Kommentarer är stängda.

Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024