Annons:

Parks & Resorts bjuder 2500 anställda på utlandsresa

Nöjesparkskoncernen Parks & Resorts redovisar rekordresultat och firar med att bjuda personalen på resa till Florida och Köpenhamn. Det skriver Besöksliv.

Nöjesparkskoncernen Parks & Resorts redovisar rekordresultat och belönar nu sina drygt 2500 anställda med studieresor utomlands. Det skriver Besöksliv och berättar vidare om den interntävling som Parks & Resorts introducerade i fjol. 

Mål för besöksantal och gästnöjdhet sattes upp och varje vecka rapporterades resultatet på företagets intranet. Dessutom har enhetscheferna varje dag rapporterat för personalen om läget och i omklädningsrummen har det suttit affischer med budskapet ”Vad kan vi göra för att nå Köpenhamn och Florida?”

Slutdatum för tävlingen sattes till den 28 september då resultatet presenterades i en film. Och det förväntade besöksantalet överträffades, liksom som gästnöjdheten.

Och när det gäller det ekonomiska utfallet säger Christer Fogelmarck, vd för Parks & Resorts, till Besöksliv att enligt prognosen är resultatet det bästa i koncernens historia. Vilket kan vara bra, för det kostar att bjuda cirka 2 150 säsongsanställda och 350 helårsanställda på resa till Florida och Köpenhamn.

– Det kommer kosta mycket pengar, ingen tvekan om det. Alla kan ju räkna på vad en biljett för en person går på. Så det handlar om miljoner. Men varken internt eller i styrelsen råder någon tvekan om att det är en investering över tid. Och det har redan betalat sig i den gemenskap och kraft som utmaningen gett, säger Christer Fogelmarck, vd för Parks & Resorts, till Besöksliv.

Nöjesparkskoncernen Parks & Resorts parker är Gröna Lund, Kolmården, Skara Sommarland, Aquaria och Furuvik.

Kommentarer är stängda.

Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024