Annons:

Ticket Biz skrotar samarbeten

För att stärka varumärket övergår Ticket Biz till att driva affärsreseverksamheten i egen regi i både Sverige och Norge.

I de länder där Ticket Biz har egna kontor ska verksamheten drivas helt i egen regi och under varumärket Ticket Biz. I de länder där Ticket Biz inte bedriver egen operativ verksamhet kommer resebyrån att fortsätta samarbetet med väletablerade partners, skriver Ticket Biz i ett pressmeddelande.

– Det är ett strategiskt medvetet val att fokusera på att stärka vårt varumärke i hela Sverige och Norge. Ur ett marknadsperspektiv med ständiga förändringar är det rätt inriktning för vår fortsatta verksamhet, säger Thomas Ådén, vd Ticket Biz.

Ticket Biz har sedan länge haft ett nära och bra samarbete med Nex Resebyrå men parterna har nu valt att gå skilda vägar efter årsskiftet.

– Vårt samarbete med Ticket Biz har fungerat mycket bra under åren men det är inte Ticket Biz inriktning att bygga partnerverksamhet där de själva bedriver verksamhet och därför har vi valt en annan lösning”, säger Maine Granström, Resebyråchef Nex Resebyrå.

Kommentarer är stängda.