Annons:

Nytt verktyg för ombokning av flygbiljetter online

Amadeus lanserar nu ett självbetjäningsverktyg för ombokningar av flygresor online. ”Det första i sitt slag på marknaden”, säger Amadeus vd.

Amadeus har utvecklat en ny ombokningstjänst, Amadeus Ticket Changer (ATC) Shopper, för onlineresebyråer. Det nya verktyget gör det möjligt för resenären att själv boka om hela eller delar av resan, skriver Amadeus i ett pressmeddelande.

– Resebranschen har länge jobbat med självbetjäningsprocesser men när det gäller ändringar av flygresor har det hittills inte funnits något sådant alternativ för resenärer som har bokat sina biljetter via en resebyrå online. Vi är därför väldigt stolta över att kunna erbjuda ATC Shopper som är det första verktyget i sitt slag på marknaden. Det är en smidig lösning som underlättar vardagen för våra kunder, deras anställda och de många resenärer som passerar våra system varje dag, säger Jesper Söderström, vd på Amadeus Scandinavia.

I verktyget finns även ett brett utbud av datum och priser. Enligt Amadeus kontrolleras alla reserekommendationer i ATC Shopper mot de gällande villkoren för ombokning, så att endast relevanta förslag föreslås för kunderna.

Kommentarer är stängda.

Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024