Annons:

Stordalen öppnar nytt hotell i Skåne

Petter Stordalens hotellimperium fortsätter att växa. Senaste tillskottet blir Helsingborgs nya hotell- och kongressanläggning som ska gå under Clarionflagg. Hotellet blir stadens största när det öppnar 2020.

Nordic Choice Hotels har tecknat ett långsiktigt avtal med fastighetsbolaget Midroc om att Helsingborgs nya hotell- och kongressanläggning ska drivas av Clarion Hotels. Det framgår av ett pressmeddelande.

Byggstart sker senare i år och hela området, som också omfattar cirka 150 bostäder, kaféer och lokaler, kommer att stå klart i början av 2020.

– Helsingborg är en av Sveriges absolut vackraste städer och jag är väldigt stolt över att vi på Nordic Choice Hotels får vara med i detta projekt. Ett projekt som vi kommer att ta oss an med stor ödmjukhet och skapa tillsammans med de som bor i staden och i området, säger Petter Stordalen, ägare och styrelseordförande i Nordic Choice Hotels.

Hotellet blir störst i Helsingborg med cirka 250 hotellrum, en kongressal för cirka 1 300 personer, ett flertal konferensrum, restauranger, bar och kafé.

Kommentarer är stängda.

Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024