Annons:

På nya jobb – oktober


Ana Carreira Ruha
är ny produktansvarig (turism) på Portugals Turistbyrå, ICEP. Hon har tidigare arbetat på ICEP i Lissabon. Hon efterträder Isabel Höckert som flyttat hem till Portugal.
Helene Kvarnström är ny kommunikationsansvarig på Brittiska Turistbyrån för Sverige & Finland. Helene kommer närmast från Företagarna och har tidigare arbetat som pressansvarig på Norges Turistråd.
Hotel Gothia Towers förstärker försäljningsavdelningen.
Johanna Magnusson och Jens Jakobsson är nya säljare med inriktning på företagsförsäljning.
Johan Forsberg är ny säljare på hotellets evenemangsavdelning.
Jenny Thorsson är ny försäljningskoordinator.
Oskar Andermo är ny säljare på Quality Airport Hotel Arlanda. Han kommer närmast från Accor Hotels i Bali.
Eva Palm är ny flygansvarig på MSC Cruises Scandinavia. Hon kommer närmast från Festival Cruises
Cecilia Carlsson är ny gruppansvarig på MSC Cruises Scandinavia. Hon kommer närmast från Present Resor.
Ludmilla Lindecrantz är ny chef för SAS Ground Services International. Hon var tidigare chef för Snowflake.
Madeleine Raukas är ny vd för SAS Ground Services Sverige. Hon ansvarade för verksamheten även innan bolagiseringen. Innan dess arbetade hon på SAS Flight Academy.
Camilla Lauritsen har tillträtt som Helpdesk Assistent på Galileo A/S i Köpenhamn. Camilla har tidigare varit anställd på Dell och Apollo.
Niclas Månsson har tillträtt som Sales- and Account Manager på Galileo Nordiska AB i Stockholm. Niclas har tidigare arbetat på SEB Kort, American Express och Netgiro Systems.
Mattias Andersson har tillträtt som New Business Development Manager på Galileo Nordiska AB i Stockholm. Mattias har tidigare arbetat på Cambit, Monitor Company och Connecta.
Anette Sandberg är ny försäljningschef på Tour Africa och TravelArt, vilka ingår i Tranås Resebyrå. Hon kommer närmast från Ebookers, och innan dess från Leisure Sales på KLM.
Salvador Pernas Riaño är ny direktör för Spanska Turistbyrån. Han kommer senast från posten som tf direktör för Spanska Turistbyrån i Frankrike, och efterträder Luis Boves Martín som blir direktör för Spanska Turistbyrån i Ryssland och OSS-länderna.
Claes Frödén är ny försäljningschef på Viking Line för region öst. Han har tidigare varit kategorichef på Systembolaget och försäljningschef på Cloetta-Fazer.
Anders Ferngren är ny försäljningschef på Viking Line för region nord. Han har tidigare varit resebyråchef inom Carlson Wagonlit Travel.
Mikael Dunbäck är ny säljare av större evenemang på Viking Lines Västeråskontor.

Kommentarer är stängda.

Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024