Annons:

På nya jobb – april

Pehr Palm har tillträtt som utbildningsledare för utbildningarna Turism och Service och Progressivt Ledarskap på Akademi Båstad. Han var tidigare konsultchef och säljansvarig för kongresstjänster på SKD Konferensservice.
Resia har anställt en ny personalchef, Anne
Palmgren. Hon kommer närmast från en liknande tjänst på Frontec Sverige. Lotta Axelsson, som tidigare var projektledare och gruppreseproducent på American Express/Nyman & Schultz, blir ny enhetschef på Resia i Växjö. Pernilla Danielsson är ny enhetschef för Resias butiker i både Arvika och Bergvik, tidigare hade hon ansvaret endast för den sistnämnda.
Ny koncernchef för Mornington Hotel Group är Henrik Wingård, som tidigare arbetade som vd för Mornington Hotel Stockholm. Charlotte Dellblad, som tidigare var hotellchef på Mornington Hotel Göteborg, blir ny tf hotelldirektör på samma hotell.
Annika Björkroth har utsetts till Business Development Director i Sverige och Finland för norskägda SeaDream Yacht Club. Hon var tidigare produktchef för Select Travel i Stockholm.
Alexandra Bylund har tillträtt som marknadschef på STS Solresor. Hon har tidigare arbetat på My Travel som regionchef.
Allan Agerholm har utsetts till ny hotelldirektör på Hilton Stockholm Slussen. Han har tidigare varit hotelldirektör på Hilton Stockholm Infra City och dessförinnan Hilton Copenhagen Airport.
Jukka Turku har nyligen anställt som hotelldirektör på Hilton Malmö City och efterträder Eva Persson som numera är chef för Scandic Star i Lund. Jukka kommer närmast från tjänsten som resebyråchef på Nyman & Schultz i Malmö.
Maria Orgmets och Sofi Nehrman är nyanställda konferenskoordinatorer på Konferenspoolen. De har tidigare arbetat som projektassistenter på Stockholm Convention Bureau.
Fredrik Lantz har utsetts till ny Area Director för Stena Line på Irländska sjön. De senaste två år har han varit linjechef för Sverige-Danmark inom samma koncern.
Lennart Sjöblom är ny regions- och försäljningschef för TAM Brazilian Airlines nyöppnade skandinaviska försäljningskontor i Stockholm. Han kommer närmast från Airline Direcotrs.
Barbro McAusland har utsetts till ny areachef för Centraleuropa på Sveriges Rese- och Turistråd. Hon har i många år varit chef för Turistrådets verksamhet i Storbritannien och Irland.
Mette Christensen är ny IR/Commercial Manager för Carlson Wagonlit Travel Skandinavien. Hon kommer närmast från Reed & Mackay i England där hon var direktör för leverantörsrelationer.
Imad Abbawi är ny travel manager på ITT Industries. Han kommer närmast från tjänsten som resebyråchef på Nyman & Schultz implantkontor på ITT Flygt.
Elin Wik-Ogenstedt har utsetts till nordisk marknadschef för MasterCard. Hon kommer närmast från tjänsten som marknadschef på First Card/Nordea Finans.
Malmö Aviation har rekryterat två nya chefer.
Lennart Larsson har utsetts till ny regionchef i Göteborg. Han kommer närmast från Carlson Wagonlit Travel där han var försäljningschef i Göteborg.
Catarina Dehlin har utsetts till ny marknadschef. Hon kommer närmast från It-branschen och har tidigare arbetat på bland annat Fritidsresegruppen.
Jan Paul Ephithite är ny marknads- och försäljningschef för Fritidsresor Sverige. Han har de senaste åren arbetat som marknadsdirektör för Årefjällen.

Lennart Johansson har utsetts till försäljningsdirektör för region Sverige på SAS. Han var tidigare försäljningsansvarig för SAS USA-verksamhet.
Lars-Olov Filipson är ny chef för SAS i Storbritannien och Irland. Han var tidigare försäljningschef för västra och södra Sverige inom samma koncern.
SKÅL International Stockholm har fått ny ordförande, Martin Ahlberg, FIN-S Marknad och Kommunikation

Kommentarer är stängda.