Annons:

På nya jobb – JUNI

Västindienspecialisten har anställt en ny säljare, Franciska Hollström. Hon kommer närmast från Scanworld Affärsresor.
Ibrahim Khalil är ny direktör och regionchef för Skandinavien och Finland för Egyptiska Ambassadens Turistbyrå. Tidigare var han chef för bland annat turistfrågor på ETA.
Royal Corner i Växjö har fått en ny hotelldirektör, Martin Hultman. Han kommer närmast från Mornington Hotel Göteborg.
Simon Bradley är ny direktör för Visit Britain i Norge, Sverige, Finland och Danmark. Han var tidigare verksamhetschef för på South West Tourism i Storbritannien.

Svein Dieserud
är ny country manager för Skandinavien, Baltikum och Ryssland på Air Niuginis nyöppnade kontor i Stockholm. Han har tidigare bland annat varit mångårig chef för Philippine Airlines i Norden.
Gerth Gardsäter blir vikarierande kongress- och marknads-chef på Uppsala Tourism. Gerth har bland annat arbetat med försäljning och marknadsföring för Finnair, Grand Hotel Saltsjöbaden och Sheraton i Norden.
Jean-Paul Herzog har utsetts till Nordenchef för Hilton International. Han har arbetat inom Hilton-koncernen sedan 1970, senast som vice president för Italien, Österrike, Östeuropa och Turkiet.
STF:s vandrarhem Af Chapman vid Skeppsholmen i Stockholm har fått en ny platschef, Mattias Lind-qvist. Han kommer närmast från en tjänst på MyTravel, där han arbetade med profileringsfrågor.
Ari Siivikko blir försäljningschef för Norwegian Cruise Line i Sverige och Finland. Han var tidigare försäljningsdirektör för Skandinavien på Scancoming
Carl Högstrand är ny hotelldirektör på Södertuna Slott. Han tidigare haft tjänsten på konsultbasis och dessförinnan varit hotelldirektör inom Rica Hotels.
Katarina Romell blir ny ansvarig för affärsområdet Affärsresor på Sveriges Rese- och Turistråd. Hon har arbetat inom hotellnäringen i tio år och kommer närmast från en tjänst som vd för Parsea AB.
Annika Johanson är ny reserådgivare på TQ3 Travel Solutions kontor på Arlanda. Tidigare var hon resebyråchef på Resevaruhuset i Stockholm.
Malin Eriksson, som tidigare var resesäljare på STG Resebyrå Helsingborg, har börjat som ny reserådgivare på TQ3 i Malmö.
Virpi Järventaus är ny projektledare för grupp och konferens på TQ3:s grupp- och konferensavdelning i Göteborg. Hon kommer närmast från en liknande tjänst på exakt Affärsresebyrå i Göteborg.
Cecilia da Silva Luzia, tidigare var affärsresekonsult på exakt Affärsresebyrå, är ny marknadskoordinator och reserådgivare på TQ3 i Göteborg.
Mia Landin, tidigare resebyråchef på exakt Affärsresor, är ny Manager Operations Sweden för TQ3 i Sverige medan Anette Westlund, tidigare branch manager för TQ3 i Stockholm, har blivit Manager Customer Relations för hela Sverige.
Christian Seiberlich har blivit account manager för TQ3 i Sverige. Han var tidigare Branch Manager på Göteborgskontoret.
Peter Lindqvist blir ny vd för Congress Stockholm. Han kommer närmast från tjänsten som vd för Congrex Sweden.
Anders Fahlgren har börjat som ny personaldirektör för Hilton & Scandic i Sverige. Han har tidigare arbetat som Human Resource Manager för McDonalds i Sverige.
Johan Michelson är ny marknadsdirektör för Hilton i Norden. Han var tidigare vice vd för First Hotels. Ny ekonomidirektör för Hilton & Scandic i Sverige blir Anders Borg, som närmast kommer från tjänsten som tillförordnad ekonomidirektör på Coop Elektro Group Nordic.

På nya uppdrag
Per-Erling Evensen
, Destination blir ny ordförande för Passagerarrederierna. Han utsågs även att representera Passagerarrederierna i styrelsen för RTS, Rese och Turistindustrin i Sverige.
Torgny Håstad, tidigare professor i civilrätt vid Uppsala universitet, blir ny ordförande i Svenska Turistföreningen.
Vice ordförande blir Désiré Edmar, som bland annat varit chef för NaturhistoriskaMuseet.
Nya styrelseledamöter är också Pia Enochsson, generaldirektör Glesbygdsverket, Ann-Kristin Rahm, som bland annat varit engagerad i föreningens fjällverksamhet och Oddvar Fiskesjö som är projektledare på Söderåsens Nationalpark.

Kommentarer är stängda.