Annons:

På nya jobb – September


Anders Lindauer
är ny försäljningschef på MZ Travel med resebyråansvar för kontoret i Göteborg. Han kommer närmast från Resia, där han var försäljningschef och var innan dess VD på Lingmerths Resebyrå.

Carla A Matta har anställts som projektledare på Turistdelegationen inom ramen för innovationsprogrammet. Närmast kommer hon från Nyman & Schultz inkommande researrangör Scandinavian Express.
Börje Palmqvist har anställts av Tallink för att förstärka försäljningsavdelningen inför introduktionen av rederiets nybygge som sätts i trafik våren 2004. Han kommer närmast från en tjänst som Key Account Manager på Hilton/Scandics leisureavdelning.
Petri Lindroos är ny marknadsassistent på Tallink. Han har tidigare arbetat på Tallink Grupp & Konferens.
Anders Ekblom har tillträtt som Account Manager mot resebyråledet på SJ. Han har tidigare arbetat som chef för ombordspersonalen i Stockholm på SJ.
Även Carl Gustav Olsson, Tommy Everthsson, Fredrik Andersson och Jan Drewes har tillträtt nya tjänster som Account Managers mot resebyråledet. De arbetade tidigare med samma arbetsuppgifter mot företagssidan på SJ.
Rese-Konsulterna har öppnat ett försäljningskontor i Malmö och anställt Lena Sjöberg och Valla Sigurdardottir som säljare. Båda kommer närmast från TT Line.
Anette Homle är BTI Nordic Sveriges nya personalchef. Hon har de senaste åren arbetat som
implantchef och tidigare varit resebyråchef.
Lars Näslund har tillträtt en nyinrättad tjänst som Strategic Projects Director på BTI Nordic. Han har tidigare arbetat som nordisk försäljningsdirektör på samma företag.
Mia Andersson är ny travel manager på AstraZeneca i Södertälje. Hon kommer närmast från Resia i Strängnäs där hon varit resebyråchef.
Pia Jönson har utsetts till marknads- och försäljningschef för Hasseludden Konferens&Yasuragi. Hon kommer från egen konsultverksamhet där hon arbetat med att etablera hotell- och reseföretag på den ryska marknaden.
Inka-Kristiina Hanhivaara har utsetts till landschef i Finland på Select Travel. De senaste fyra åren har hon arbetat som försäljningschef för Hotel Kämp i Helsingfors.
På nya uppdrag
Göran Tunhammar har utsetts till ny ordförande för Luftfartsverket. Han är t o m september månad vd för Svenskt Näringsliv.

Kommentarer är stängda.

Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024