Annons:

På nya jobb – November


Henrik Ljungberg
har utsetts till hotelldirektör för Scandic Infra City i Upplands-Väsby. Han kommer närmast från tjänsten som biträdande hotelldirektör på Scandic Alvik.
Karin Ekberg och Aliki Krantz har anställts som Key Account Managers Corporate på Choice Hotels. Karin kommer närmast från KLM, där hon innehade befattningen Key Account Manager, och kommer att vara placerad på Choices Göteborgskontor. Aliki kommer närmast från tjänsten som försäljningschef på Worldwide.

Monica Nihlvin
är ny hotel manager på Solna Svit Hotel Apartments, som ingår i City Apartment Sweden. Hon kommer närmast från Clair International och dessförinnan var hon vd för Worldwide.
Katarina Romero är ny säljare på Best Western Täby Park Hotel. Det senaste året har hon bedrivit egen verksamhetinom friskvårdsegmentet, men har tidigare arbetat på resebyrå och flygbolag.
Maria Hjelm är ny marknads- och medlemsansvarig för den exklusiva konferens- och restauranganläggningen Villa Pauli i Djursholm. Hon arbetade tidigare på Best Western Hotels marknadsavdelning.
Amadeus Scandinavia har rekryterat flera nya medarbetare.
Mikkel Børve har anställts som försäljningsdirektör. Han kommer närmast från Internetkommunikationsföretaget Tiscali där han var försäljnings- och marknadsdirektör.
Erik Larsen är ny Key Account Manager vid Stockholmskontoret och kommer från en motsvarande anställning hos TietoEnator. Erik har tidigare arbetat inom Amadeus säljorganisation.
Åsa Hägglund har anställts som Account Manager med ansvar för försäljning och utveckling av befintliga kunder i Sverige. Hon kommer närmast från Travellink där hon var försäljningschef mot företag.
Anna Farman är ny Account Manager med ansvar för försäljning och samarbete med mindre resebyråer i Sverige. Hon kommer närmast från Lotus Travel där hon arbetade med specialresor.
City Conference Centre (CCC) i Stockholm har nyanställt Maria Johansson som bokningsansvarig på konferensavdelningen. Hon har tidigare arbetat som hotellchef och bokningsansvarig på Ibis Hotels/Accor.
Anneli Preinitz är Viking Lines nya försäljnings-chef i Uppsala. Hon har tidigare arbetat som försäljare hos bland andra NRJ Media, Radio 1 och senast på reklambyrå.
Viking Line har även anställt Torsten Sundberg som försäljningsansvarig för bussarrangemang med inriktning på pensionärsorganisationer i Sverige. Han kommer från Ånedinlinjen
Krister Aarnio är ny affärsutvecklingschef i Finnairs dotterbolag Nordic Airlink. Senast var Krister ansvarig för internationella relationer inom Finnairs reguljärtrafik.
På Nya Uppdrag
Jan Edshage har valts till ny styrelseordförande för Countryside Hotels. Han har under drygt tio år varit vd och huvudägare av Motor Reklambyrå Han är även en av IHM:s huvudlärare och examinator inom affärsstrategi och marknadsföring.

Kommentarer är stängda.