Annons:

På nya jobb – december/januari


Henrik Johansson
är ny marknadschef på Lotus Travel. Han kommer närmast från MyTravel där han var Sverigechef för Bridge och regionchef för Always.
Nuvarande marknads-chef Lars-Johan Magnusson övergår till att bli Senior Advisor i Lotus Travel.
Manuel Lindberg är ny försäljnings- och marknadschef på Strömma Fjäll & Aktivitet där fjällanläggningarna Hemavan, Tärnaby och Riksgränsen ingår. Han var tidigare försäljningschef på Resevaruhuset.
BTI Nordic har tillsatt tre chefstjänster. Anders Kedert har utsetts till ansvarig för den operativa verksamheten i Sverige. Han har arbetat inom Reso och Bennett i 14 år, senast som ansvarig för BTI Nordic City Center.
Svend Olav Leirvaag är ny Nordic Director of Business management. Han har tidigare arbetat inom Amadeus, SAS och ViaGruppen, men varit konsult i eget bolag de senaste åren.
Jan Berggren är ny försäljningschef på Clarion Hotel i Stockholm. Senast har han varit operativ chef vid etableringen av Casino Cosmopol i Stockholm
Jambo Tours produktionschef Johan Rejhagen tillträder tjänsten som vd på företaget vid årsskiftet. Han ersätter Arne Rudler, bolagets ägare, som fortsättningsvis ska arbeta som styrelseor-
förande på deltid.
Jesper Hyséus har utsetts till Area Sales Manager inom hotellkedjan Marriott med ansvar för Sverige och Island. Han arbetade tidigare på Ritz-Carlton Hotel i New York som Guest Relations Manager.
Andreas Bennetter har anställts som försäljningschef på Congrex Sweden. Han kommer närmast från tjänsten som försäljningsansvarig på PingPong AB.
Gunilla Dufour är ny flygplatschef på Visby. Hon var tidigare marknadschef på Prime Point (f d Arlanda Conference & Event) som drivs av Luftfartsverket. Tidigare flygplatschefen Peder Grunditz har utsetts till chef för flygoperativa frågor inom Division Flygplatsgruppen på LFV.
Bosse Carlsson är ny regiondirektör för norra Sverige inom Scandic Hotels. Han kommer dessutom att verka som hotelldirektör för Scandics två hotell i Gävle. Bosse var tidigare Scandics svenska försäljningsdirektör.
Tomas Eneroth har utsetts till ny hotelldirektör på Scandic Luleå. Han har de senaste två åren arbetat som Food &Beverage Manager på Scandic Ariadne i Stockholm.
Peter Lindberg övertar vd-posten i Reseguiden Interaktive. Han var tidigare vd på Scandinavian Wireless Intelligence, ett utvecklingsbolag inom mobila bokningssystem för flygbolag.
Avgående vd Tony Ryttersson, som var med och grundade bolaget, blir ansvarig för försäljning och marknadsföring.
Else Meling Palmgren är ny marknadschef på Travel News och REIS i Norge. Hon kommer närmast från Benova Business där hon var försäljningschef. Tidigare har hon arbetat som säljare för Reiser och Ferie (inom Benovagruppen) samt andra projekt inom resebranschen.
Niclas Ingwall, före detta informatör på Fritidsresor, byter branschgren. Han är numera försäljnings- och marknadschef på Skogshem & Wijk Conference Center på Lidingö.
Nicklas Sigurdsson har utnämnts till utvecklingschef för Skandinavien på Golden Tulips Hotels, med bland annat 42 norska hotell.
Anna Lindstedt blir ny ansvarig för PR och information för SkiStars samtliga anläggningar, förutom Åre även Sälen, Vemdalen och norska Hemsedal. Hon var tidigare informationsansvarig för Åre AB.

Kommentarer är stängda.

Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024