Annons:

På nya jobb i MAJ

Jan Ericsson har anställt som säljare på Austrian Airlines. Han kommer närmast från IT-branschen, men var innan dess anställd på bland annat Nyman &Schultz och Smart.
Jan-Christer Egnefors har utsetts till koncernchef för Amadeus Scandinavia. Han var tidigare vice vd inom koncernen.
Hans företrädare Mats Mitsell kommer att vara knuten till Amadeus i rollen som arbetande styrelseledamot och ska arbeta med olika internationella uppdrag under Amadeus huvudkontor i Madrid.
Christian Clemens har utsetts till Sverigechef på Fritidsresor. Han kommer närmast från MyTravel, där han ansvarat för affärsutveckling. Han har tidigare varit vd för Trivsel, Always och Spies.
Hans motsvarighet i Norge blir Jörn Kristiansen som utsetts till general manager i Norge på Star Tour. Han kommer närmast från vd-posten i Ticket Norge.
Diana Klevebäck är ny resesäljare på Scanworld Travelpartner. Hon var före sin föräldraledighet anställd på Travel House Tournee .
Ulla Olverlin och Ilona Manning har nya försäljningsansvariga för Göteborg Convention Centres kongressverksamhet. De har tidigare arbetat som projektledare för konferenser och kongresser på GCC.
Lise Backby Moberg är ny försäljningsansvarig för Svenska Mässans nya affärsområde Arena som omfattar eventverksamheten. Hon var tidigare koordinator och säljare för mässprojekt på Svenska Mässan.
Jenny Holst är ny marknadschef för Göteborg Convention Centre, Hotell Gothia Towers och Arena. Ny marknadskoordinator för samma affärsområden är Jessica Ryder. Båda kommer från motsvarande tjänster på Hotel Gothia Towers.
Lastminute.com har nyanställt flera medarbetare. Dan Brunell har utsetts till Head of Nordic Flights och kommer närmast från egna resebyrån Travel Target. Åsa Fogelström är ny Ticket Agent. Hon har tidigare arbetat på Travellink och Finnair.
Lotta Håkansson har tillträtt tjänsten som Head of Nordic Lifestyle och kommer närmast från ett arbete som projektledare för Ungdomsstyrelsens rikskonferens. Sukeina Kalyanji är ny Reservation Agent och har tidigare haft liknande tjänster hos SAS och Resekompaniet. Anna Oleson har återkommit till sin gamla tjänst på lastminute.com som Head of Nordic Hotels. Anna arbetade senast som Account Executive på Worldspan.

Kommentarer är stängda.

Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024