Annons:

På nya jobb juli och augusti 2008

Sofi Nehrman har tillträtt den nya boknings/försäljningstjänsten på Runö kursgård. Sofi är ett välkänt ansikte för många från hennes tid på Konferenspoolen.
VisitSweden har anställt Lotta Thiringer som ny chef för den stora USA-marknaden. Hon var tidigare vd för webbyrån Houdini.
Lisen Espeland är ny representant för Estonian Air i Sverige med bas i Stockholm. Hon efterträder Henrik Göthlin som går vidare som turistchef för Estland. Lisen kommer närmast från Försvarsmaktens reseenhet.
Anders Donlau tar över rodret som kanaldirektör för Göta kanalbolag. Han kommer närmast från en tjänst som vd på Stjärnägg.
Carl-Henrik Karlsson tillträder som marknads- och försäljningsansvarig för flygbolaget Air Baltic med säte i Riga. Carl-Henrik kommer närmast från Ryanair där han varit ansvarig för marknadsföring i Norden och Baltikum.
Per Petersen är ny destinationschef för Delta Air Lines i Sverige. Han har arbetat på Delta i två år som ansvarig för kundservicen i Köpenhamn.
Dala-Floda värdshus har fått ett nytt värdfolk i dalafödda Evalotta och Per Ersson. Per ska ansvara för köket och Evalotta sköta den övriga ruljansen. Paret har tidigare erfarenhet av att driva en konferensgård utanför Enköping.
Royal Carribban Cruise Line har anställt Roar Meidal som ny general manager för Norden och Baltikum. Roar Meidal var tidigare ansvarig för förvärv i Teller AS.
Ann Alfredsson har börjat hos ScandiSys med arbetsuppgifter inom support/utbildning. Ann kommer från Amadeus TCN i Halmstad där hon haft likartade arbetsuppgifter.
Belgiska Turistbyrån har anställt Marika Hagberg som ansvarig för konsument-marknadsföringen. Hon kommer senast från SAS Ground Service.
Första maj började Andreas Söderqvist som ny Sales Manager för Royal Caribbean
i Sverige. Han började på rederiet 2055 som Sales Representative.
Jesper Hyséus är ny sales manager på HRG Nordic. Han kommer närmast från Hilton Hotels där han arbetade på den internationella försäljningsavdelningen.

Kommentarer är stängda.