Annons:

På nya jobb i december

Jan Ulinder är ny konsult och partner på Jansson Partners som är verksamma inom chefsrekrytering med fokus på upplevelseindustrin. Jan kommer närmast från Nyman & Schultz/ American Express där han under 11 år arbetat som bland annat stabschef, chef för affärsutveckling och kvalitetschef.
Bo Jacobsson har tillträtt som vd för DSFDS Seaways i Sverige. Han kommer närmast från tjänsten som försäljningschef för den svenska marknaden inom samma rederi.
Hans företrädare Lars-Göran Toftefors blir i stället ny internationell försäljnings- och marknadsdirektör på DFDS Seaways huvudkontor i Köpenhamn.
Bo Svensson har utsetts till ny vd för turismforskningsinstitutet ETOUR i Östersund. Han kommer från en forskningstjänst på Institutet för tillväxtpolitiska studier i Östersund.
Marie Burewall har utsetts till ansvarig för Sveriges Rese- och Turistråds verksamhet i USA. Hon var tidigare anställd på Stockholm Visitors Board som projektledare.
Frederick Matsson är ny nordisk försäljningsdirektör för Le Meridien. Han kommer närmast från tjänsten som regionchef för södra Sverige och Danmark inom samma hotellkedja.
Michael Fabri är ny vd för det nyinrättade marknadsföringsbolaget som ska marknadsföra Skåne, och som är en sammanslagning av Skånes Turistråd och Region Skånes inward investmentenhet. Bolaget får sitt namn senare i vinter. Han kommer närmast från Almi Företagspartner i Halland.
Stockholm Visitors Board har gjort flera nyanställningar.
Mats Hedenström har anställt som projektledare. Han kommer närmast från Stockholms Stadshus där han var borgarrådssekreterare hos Carl Cederschiöld.
Charlotte Ullberg är ny ansvarig för affärs-utveckling. Hon kommer närmast från en tjänst som projektledare på Congress Stockholm, där hon även under en period var t f kongresschef.
Ingrid Olsson är ny försäljnings-chef på Scandic Hotel Star Lund. Hon kommer närmast från Scandic Hotel Ariadne i Stockholm, där hon var hotellchef. Hon efterträds på Ariadne av Katri Lind.
Annelie Reinholdsson är ny Group sales coordinator på Hilton Sales Worldwide i Stockholm. Hon arbetade tidigare på gruppavdelningen på Hilton Slussen, Stockholm.

Kommentarer är stängda.

Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024