Annons:

På nya jobb i september

ENIT, Italienska Statens Turistbyrå i Stockholm, har fått en ny chef. Francesco Gabrieli kommer närmast från turistrådets huvudkontor i Rom.   
 
Christer Nederstedt tillträdde tjänsten som vd för VIA Travel Norrland AB. Christer kommer närmast från SAS där han har haft ett flertal chefsbefattningar sedan 2001. 
 

Niklas Siljeblad blir ny vd på Hertz Biluthyrning. Han har tidigare arbetat som IT-chef i företaget och kommer närmast från en tjänst som vd för Hertz i Danmark. 

Mattias Nilsson är ny Sverigechef på Brussels Airlines, han har tidigare jobbat på City Airline och SAS.
 

Micke Eriksson blir Stötens nya sportchef. Micke har tidigare arbetat som skidskolechef i Lofsdalen och Tandådalen.

Smakfulla möten och event öppnar ny verksamhet i Skåne. Lena Sjöberg, som kommer från norska Peer Gynt Tours, blir vd. Lotta Loskog är Sales Manager och kommer från Scandorama. Cecilia Bigum är projektledare och kommer senast från BCD Travel.

Henrik Berghult blir ny hotelldirektör för Scandic Foresta på Lidingö. Närmast kommer han från en tjänst som hotellchef för Scandic Anglais vid Stureplan.

Octavio González har tillträtt som ny chef för Spanska Turistbyrån i Stockholm. Han kommer närmast från Turespañas huvudkontor i Madrid.

Jenny Moore är anställd som ny säljare för Stockholms och Mälardalens regionen för Kall Auto Lodge. Jenny kommer närmast ifrån Hilton Worldwide. 



Thomas Liås är ny försäljningschef på Smögens Hafvsbad och Vann Spa Hotell och Konferens. Thomas kommer nu senast från Kajskjul 8 i Göteborg samt Grand Hotel på Marstrand.

Michael Nilsson tillträder som hotelldirektör på Scandic Segevång i Malmö. Han har de senast åren ha öppnat och drivit några av Ikeas stora shoppingcenter i Ryssland. 



Katarina Boustedt är ny hotelldirektör på Scandic Kalmar. Katarina har spenderat de senaste sex åren på Scandic Opalen i Göteborg.

Thomas Brandlöv har utsetts till ny vd för det nybildade bolaget Destination Jokkmokk AB. Han har tidigare arbetat som Nordenchef inom teknikbolaget Caretech.

Cecilia Nygren Leijonhufvud är ny vd på Nygren och Lind efter många år i företaget. Karin Uddfors är ny operativ chef. Karin har återvänt till Nygren och Lind efter arbete som reseproducent, vd och operativ chef på Lime Travel och Style Scandinavia.

Patric Österström är ny vd på Stenungsbaden Yacht Club. Han kommer närmast från en tjänst som platschef på Varbergs Kurort. 

 
Katri Lind har tillträtt som ny vd på Görvälns Slott i Järfälla samt på Hufvudsta Gård Mat & Möten i Solna. Katri har dessförinnan haft en tjänst som platschef på Görvälns Slott. 
 
Ulrica Hjorth är nyanställd på Limes nya Göteborgskontor. Hon kommer närmast kommer från Langley. 
 
Dag Tholin har rekryterats som säljansvarig för SF Bio Konferens och Event. Han kommer närmast från en tjänst som Key Account Manager hos Elite Hotels. 
 
Kai Pasma är anställd som ny hotelldirektör för Aronsborgs Konferenshotell. Kai har arbetat inom Nordic Choice sedan 2005, senast som hotelldirektör för Clarion Collection Hotel Etage i Västerås.  

Scandjet Aviation Group anställer Camilla Jonsson och Peter Svensson. De båda medarbetarna kommer senast från Skyways och har tidigare jobbat ihop på bland annat City Airline. 

Tipsa redaktionen!
Har du eller någon du känner fått nytt jobb inom resebranschen? Maila malena@travelnews.se 

Kommentarer är stängda.

Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024