Annons:

På nya jobb i november

Ewa Nordling är ny resebyråchef på Reseriet, tidigare Press-Resor, inom Peregrekoncernen. Hon arbetade tidigare på Danmarks Turistråd.
Jimmy Söderberg har utsetts till chef på incomingbyrån Thulit/Svenska Mässan Reseservice inom samma koncern. Han har arbetat på Thulit i två år.
Michael Schüller har utsetts till Director Relationship Management Travel för American Express/Nyman & Schultz. Han kommer närmast från tjänsten som personalchef för Travel inom American Express.
SN Brussel Airlines i Sverige har byggt upp en försäljnings- och marknadsavdelning.
Margaret Patane är ny landschef och kommer närmast från motsvarande tjänst på American Airlines.
Göran Blomqvist arbetar som Senior Sales Executive i Göteborg. Han har lång erfarenhet från tjänster inom Qualifyergroup och Sabena.
Johan Älfvåg är Sales Executive i Stockholm. Han har senast jobat på Austrian Airlines och tidigare på American och Delta Airlines.
Erik Strandgren är Ground Operations Manager Nordics. Han kommer närmast från Qualiflyergroup på Arlanda flygplats.
Minna-Mari Thorsell arbetar som Marketing & Pricing Executive i Stockholm. Hon kommer närmast från Qualifyergroup och dessförinnan Finnair.
Marianne Sellgren har tillträtt som resebyråchef på STG Resebyrå i Helsingborg. Hon har tidigare arbetat som marknadschef på Resespecialisterna Syd.
Christopher Toll är ny vd på Äventyrsresor. Han arbetade tidigare som projektledare på reklambyrån Tank och dessförinnan som bland annat som platschef på Kebnekaise fjällstation.
Henrik Lexert har utsetts till chef för Fritidsresors nyöppnade butik i Växjö. Han arbetade tidigare som försäljare.
Carlson Wagonlit Travel har tre nya medarbetare. Henrik Dige Christensen är ny skandinavisk marknads- och försäljningsdirektör. Han kommer närmast från American Express i Danmark.
David Wootton är ny utbildningsansvarig för Skandinavienverksamheten. Han kommer närmast från personalavdelningen på Carlson Wagonlit Travel London.
Kicki Nilsson är ny utbildnings- och löneadministratör för den svenska verksamheten. Hon var tidigare affärsresesäljare i CWT.
Pär Kjellin har tillträtt som E-business Development Director på MyTravels globala utvecklingsavdelning i Manchester.

Kommentarer är stängda.

Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024