Annons:

Annons:

Äntligen är det dags igen för branschmästerskapet i golf, Travel News Trophy, 18 maj på Vallentuna GK. Vi är en av reseindustrins största golftävlingar med 80+ deltagare som lottas till fyramannalag. Spelformen är Texas Scramble.

Spelare kommer att bjudas på en enklare frukost före start samt en buffélunch efter tävlingen. Då äger prisutdelningen rum! Som spelare erbjuds du också fria bollar på driving range.

Vi kommer att ha ett fantastiskt prisbord. Vad sägs exempelvis om en resa för två, inklusive flyg, hotell och greenfee, till en solig golfdestination?

De två första lagen går vidare till en final som spelas under hösten. Spelform är då singel och Poäng Bogey. Där koras vinnaren av Travel News Trophy. Vidare har vi en middag på kvällen med alla finalister och sponsorer.

Dagen och kvällen handlar om gemenskap och att ha kul tillsammans. Anmäl dig via mail till tnt@travelnews.se. Vi behöver följande information i din anmälan:

Namn
Företag
Mail
Mobil
Golf-Id

OBS, antal platser är begränsade. Först till kvarn gäller.

Varmt välkomna önskar vännerna på Travel News!

Har du frågor om eventet eller är intresserad av sponsorskap, vänligen kontakta projektledarna Patrik Jerrestam och Andréas Näsman på tnt@travelnews.se.

Program
07:00

Inskrivning och lättare frukost på Vallentuna GK. Värm upp swingen på driving range.

08:00

Kanonstart

13:00

Lunch i klubbhuset

13:30

Prisutdelning

Sponsorer