Annons:

Annons:

Branschmästerskapet i golf, Travel News Trophy, 18 maj på Vallentuna GK

Vi är en av reseindustrins största golftävlingar med 80+ deltagare som lottas till fyramannalag. Spelformen är Texas Scramble. Notera att det hela är gratis, det kostar alltså inget att delta.

Spelare kommer att bjudas på en enklare frukost före start samt en buffélunch efter tävlingen. Då äger prisutdelningen rum! Som spelare får du också fria bollar på driving rangen.

Vi kommer att ha ett fantastiskt prisbord. Vad sägs exempelvis om en resa för två, inklusive flyg, hotell och greenfee, till en solig golfdestination?

Finalspelet i Estland på PÄRNU BAY GOLF LINKS, 14-17 juni 2017!

De två första lagen går vidare till en final som kommer att gå av stapeln i Estland. Spelform är då singel och Poäng Bogey. Där koras vinnaren av Travel News Trophy 2017. -Det kommer att bli en resa att minnas! Utresa på kvällen den 14 juni och tillbaka i Stockholm på morgonen den 17 juni. Vi åker båt med TallinkSilja samt att vi kommer att ha en buss med oss från Interbus. -Bara att börja ladda.

GRATIS ATT DELTA
Dagen handlar om gemenskap, lira golf och att ha kul tillsammans. Anmäl dig via mail till tnt@travelnews.se. Vi behöver följande information i din anmälan:

Namn
Företag
Mail
Mobil
Golf-Id

OBS! Antalet platser är begränsat. Först till kvarn gäller.

Varmt välkomna önskar vännerna på Travel News!

Har du frågor om eventet eller är intresserad av sponsorskap, vänligen kontakta projektledarna Patrik Jerrestam och Andréas Näsman på tnt@travelnews.se.

Program
07:00

Inskrivning och lättare frukost på Vallentuna GK. Värm upp swingen på driving rangen.

08:00

Kanonstart

13:00

Lunch i klubbhuset

13:30

Prisutdelning

15:00

Åtta stycken "vinnare" sitter och funderar över finalresan till Estland 14-17 juni 2017. Mycket står på spel. Att eventuellt få vara den som ta emot pokalen och kunna titulera sig Travel News Trophy Mästare under ett år. Och inte minst att ha vunnit ett mycket speciellt pris. Som inom kort kommer att nämnas här! :)

Sponsorer