Annons:

Annons:

Glada vinnare: Hans Remvig, Resurs, Jesper Hyseus, Hackholmssund, Göran Nordin, Carlson Wagonlit Travel och Leena Frantz, Resebemanning. Foto: Per Johnsson

De vann Travel News Trophy

På torsdagen 18 maj, spelades resebranschens hetaste golftävling Travel News Trophy på Vallentuna Golfklubb utanför Stockholm. Guld- och silverlagen vann båda en plats i finalspelet som avgörs i Estland om några veckor.

Den tidiga morgonens lätta duggregn försvann snabbt och ersattes av ett behagligt golfväder med ljumma vindar och en värmande vårsol. 70 deltagare tog sig runt banan på Vallentuna Golfklubb och spelformen var traditionsenligt Texas Scramble.

Det lag som gick vinnande ur striden var Leena Frantz, Resebemanning, Jesper Hyseus, Hackholmssund, Hans Remvig, Resurs och Göran Nordin, Carlson Wagonlit Travel.

Tvåa blev Joakim Wallin, Aros Kongress Center, Leif Leganger, Blue Spinach, Mats Skagerlind, Rex Travel och Rikard Bergsten, Svensk Klassificering.

Förutom ära och berömmelse kvalificerade sig både ettan och tvåan till Travel News Trophys finalspel i Estland den 14–17 juni, där de tävlar individuellt om det slutliga förstapriset – en golfresa för två till Andalusien i Spanien.

Finalspelet i Estland på PÄRNU BAY GOLF LINKS, 14-17 juni 2017!

Vi bor bo på  Estonia Resort Hotel & Spa. Där vi även kommer att avnjuta en god middag.

De två första lagen går vidare till en finalen som alltså kommer att gå av stapeln i Estland. Spelform är då singel och Poäng Bogey. Där koras vinnaren av Travel News Trophy 2017. -Det kommer att bli en resa att minnas! Utresa på kvällen den 14 juni och tillbaka i Stockholm på morgonen den 17 juni. Vi åker båt med TallinkSilja samt att vi kommer att ha en buss med oss från Interbus.

Slutsegraren kommer att vinna en resa för 2 personer till Andalusien i Spanien med hotell och green fee.

 

Program
07:00

Inskrivning och lättare frukost på Vallentuna GK. Värm upp swingen på driving rangen.

07:30

Genomgång av tävlingen samt promenad till respektive hål.

Kanonstart 08.00

13:00

Lunch i klubbhuset

13:30

Prisutdelning

15:00

Åtta stycken "vinnare" sitter och funderar över finalresan till Estland 14-17 juni 2017. Mycket står på spel. Att eventuellt få vara den som ta emot pokalen och kunna titulera sig Travel News Trophy Mästare under ett år. Och inte minst att ha vunnit ett mycket speciellt pris. Andalusiens- och Spaniens turistråd ställer upp med; flygresa, hyrbil, 4 nätter på hotell samt 6 green fees. Allt för 2 personer! - Svinga lugnt :)

Sponsorer