Annons:

Annons:

Ving lanserar ett nytt hotellkoncept – Cook´s Club

Ving kan idag presentera ännu ett hotellkoncept, Cook´s Club. Konceptet vänder sig till dagens moderna resenärer där design, mat och dryck står i fokus. Det första hotellet öppnar 1 juni och ligger i Hersonissos, på Kreta. Under det kommande året finns planer på att öppna ytterligare ett tiotal Cook´s Club.

Sveaflyg flyger till Visby under Almedalsveckan

Under Almedalsveckan kommer Sveaflyg att flyga direkt mellan Stockholm Arlanda och Visby. Flyg lär bli en stor valfråga. Miljöpartiet vill att statliga Swedavia ska bli ungefär som Systembolaget.

Annons:

VD Visit Dalarna
Sista ansökningsdag:
22 April, 2018
CRM Manager
Sista ansökningsdag:
11 May, 2018
Thabela Travel söker reseproducent för Sydamerika
Sista ansökningsdag:
30 April, 2018
eCommerce Generalist med placering i Stockholm
Sista ansökningsdag:
25 April, 2018
Sales Representative
Sista ansökningsdag:
14 May, 2018

Norwegian kursrusar efter budrykte

Handeln i Norwegianaktien fortsätter uppåt igår onsdag efter tidningsuppgifter att International Airline group, IAG, anlitat JP Morgan för att finansiera ett bud, rapporterar Dagens Industri.

SAS och Norwegian ser över motorer efter dödsolyckan i USA

Flera flygbolag kontrollerar motorerna på en del plan av typen Boeing 737 efter en dödsolycka i USA.

EU-domstolen: Flygresenärer ska ersättas även vid vild strejk

UPPDATERAD En vild strejk bland personalen på ett flygbolag utgör inte "extraordinära omständigheter" som befriar flygbolaget från skyldigheten att betala kompensation till drabbade flygpassagerare. Det tillkännagav EU-domstolen i en dom i går tisdag, enligt ett pressmeddelande.

Skånsk flygsök-startup är först i världen med live-sökningar

Istället för att utgå från så kallade naiva flygsökningar, alltså sökningar där man söker på allt och går igenom samtliga parametrar för att hitta det bästa alternativet, så använder Avionero en avancerad teknik för att få en hög statistisk chans att hitta och presentera lämpliga alternativ – utan att användaren ska behöva göra flera olika sökningar, enligt ett pressmeddelande.

Swedavia rekryterar Peter Fahlén till Åre

Peter Fahlén är ny flygplatschef för Åre Östersund Airport. Han ersätter Susanne Norman som kommer att fortsätta sitt arbete som direktör för regionala flygplatser inom Swedavia, enligt ett pressmeddelande.

KTH och Chalmers vill ha mer fakta i flygdebatten

"90 procent av klimatpåverkan från svenskarnas totala flygresande kommer från utrikesresandet." Men några "beteendemässiga förändringar" vill företrädarna inte göra.

Annons:

Flygplatsen i Växjö ökar mest i Sverige

Under första kvartalet av 2017 ökade antalet passagerare på Växjö Småland Airport med 14 procent jämfört med motsvarande period 2016. Mellan 2018 och 2017 har den ökning stigit till 68 procent och det innebär att Växjö Småland Airport har den högsta tillväxten i landet under första kvartalet i år av samtliga Svenska flygplatser.

Luftfartsverket väntas göra 1,2 miljarder kronor i förlust

Luftfartsverket står inför tuffa år och ska enligt affärsverkets egna prognoser gå med ackumulerade förluster på över 1,2 miljarder kronor mellan 2019 och 2024. Till 2023 är det egna kapitalet slut enligt prognosen. Det skriver Dagens Industri.

JB TRAVEL SÖKER EN NY KOLLEGA!
Sista ansökningsdag:
16 May, 2018
FIELDWOOD TRAVEL I YSTAD SÖKER GRAVIDITETSVIKARIE
Sista ansökningsdag:
15 May, 2018
Thabela Travel söker reseproducent för Sydamerika
Sista ansökningsdag:
30 April, 2018
VD Visit Dalarna
Sista ansökningsdag:
22 April, 2018
Sales Representative
Sista ansökningsdag:
14 May, 2018