Annons:

Annons:

200 sjuka piloter hos Air Berlin

Krisdrabbade Air Berlin tvingades igår ställa in cirka 100 avgångar. Detta sedan 200 av flygbolagets 1 500 piloter sjukanmält sig med kort varsel.

Både inrikes- och utrikesflyget påverkades. Bolagets ledning anklagar piloterna för att sabotera samtalen som pågår för att rädda bolaget undan konkurs, skriver The Telegraph.

Air Berlins vd Thomas Winkelmann säger i en kommentar att säger att piloterna ”leker med elden” och att gårdagen kostade flygbolaget ”flera miljoner euro”

Fackförbundet Verdi uttrycker solidaritet med de frånvarande piloterna och varnat för att ytterligare personal kan komma att sjukanmäla sig, skriver TT. Facket är kritiskt mot att krisdrabbade Air Berlins fokus ligger på de ekonomiska intressena och inte på de anställda.

 

Välkommen att kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av redaktionen. Kommentarer som kan anses vara olagliga, avviker från ämnet eller inte håller en god ton kommer att avpubliceras.

Vi söker nu en driven Account Manager
Sista ansökningsdag:
26 November, 2017
Account Representative – Sweden
Sista ansökningsdag:
20 December, 2017
Market Manager
Sista ansökningsdag:
28 November, 2017
Affärsresesäljare till Resia i Göteborg
Sista ansökningsdag:
10 December, 2017
Gruppreseproducent
Sista ansökningsdag:
30 November, 2017
STA Travel söker erfaren resesäljare
Sista ansökningsdag:
01 December, 2017
På nytt jobb