Annons:

Annons:

Air France nya flygbolag Joon till Skandinavien

Nästa vår drar Air France nya dotterbolag Joon igång sin första linje till Skandinavien.

 

Med lägre kostnader och en produktprofil som är särskilt inriktad mot millennials ska Joon sättas in på rutter där Air France haft svårt att nå lönsamhet eller där konkurrensen från andra flygbolag varit för tuff.

Det nystartade dotterbolaget, som precis har kommit i luften med sina första flygningar från Paris Charles de Gaulle till Barcelona, Berlin, Lissabon och Porto, har redan presenterat ytterligare fyra destinationer. En av dessa är Oslo dit Air France i dagsläget har 17 flygningar i veckan med en Airbus 318-maskin med plats för 118 passagerare.

Från den 25 mars tas den rutten över av Joon som kommer att flyga med en Airbus A320-200 med plats för 174 passagerare, skriver check-in.dk.

Rutten Paris Charles de Gaulle trafikeras redan idag av SAS 14 gånger i veckan, medan Norwegian har sju avgångar mellan Oslo och Orly-flygplatsen söder om Paris.

Välkommen att kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av redaktionen. Kommentarer som kan anses vara olagliga, avviker från ämnet eller inte håller en god ton kommer att avpubliceras.

Apollo söker web editor
Sista ansökningsdag:
21 December, 2017
Project Manager, CWT Meeting & Events
Sista ansökningsdag:
19 December, 2017
GRAND HÔTEL SÖKER GROUP- & EVENT SALES MANAGER
Sista ansökningsdag:
12 January, 2018
Account Representative – Sweden
Sista ansökningsdag:
20 December, 2017
Independent Hotel Group söker In-house sales manager
Sista ansökningsdag:
25 December, 2017
På nytt jobb