Annons:

Annons:

Bekräftat: Air India väljer Stockholm

Nu kom det officiella beskedet: Air India väljer Arlanda för sin satsning i Skandinavien.

Det har spekulerats länge om var Air India ska etablera sitt Skandinavienflygg – i Stockholm, Köpenhamn eller Oslo. Nu bekräftar flygbolaget och Swedavia att det blir Arlanda som går vinnande ut striden. Air India startar sin direktlinje mellan Stockholm och Delhi den 15 augusti med tre avgångar i veckan med en Dreamliner B787-800.

– Som är en del av våra expansionsplaner är vi glada över att nu lansera direktlinjen Delhi-Stockholm, säger Ashwani Lohani, chairman & managing director för Air India i ett pressmeddelande.

Sedan 2013 har tillväxten av interkontinentala direktförbindelser till och från Arlanda varit mycket stark, och totalt har 19 direktlinjer nu etablerats.

– Vi är många som har jobbat hårt för att en direktlinje mellan Stockholm och New Delhi ska bli verklighet. En direktlinje till Indien, landet med världens näst största befolkning och med en ekonomi som växer och utvecklas i snabb takt, innebär mycket för vår tillväxt och jobbutveckling. Därför är Air Indias beslut mycket välkommet, säger Sveriges närings- och innovationsminister Mikael Damberg i en kommentar.

Välkommen att kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av redaktionen. Kommentarer som kan anses vara olagliga, avviker från ämnet eller inte håller en god ton kommer att avpubliceras.

FIELDWOOD TRAVEL I YSTAD SÖKER GRAVIDITETSVIKARIE
Sista ansökningsdag:
15 May, 2018
Thabela Travel söker reseproducent för Sydamerika
Sista ansökningsdag:
30 April, 2018
CRM Manager
Sista ansökningsdag:
11 May, 2018
JB TRAVEL SÖKER EN NY KOLLEGA!
Sista ansökningsdag:
16 May, 2018
Sales Representative
Sista ansökningsdag:
14 May, 2018