Annons:

BRA ökar utriksessatsningarna

BRA drar igång direktflyg mellan Växjö och Berlin. Samtidigt utökas samarbetet med Finnair för flygningar direkt till Helsingfors från Stockholm Bromma.

– Vårt fokus som flygbolag är fortsatt inrikestrafik. Men när det finns efterfrågan på flyg och när vi ser efterfrågan i båda ändarna av en linje, som mellan Växjö och Berlin, kan vi dra nytta av vår flygflotta och vår duktiga personal för att tillgodose marknadens behov”, säger Christian Clemens som är VD för flygbolaget BRA och fortsätter:.

Första planet lyfter den 30 mars. Rutten Småland Airport – Berlin Tegel Airport kommer därefter att trafikeras med två avgångar i veckan, fredagar och söndagar, i varje riktning fram till den 21 oktober.

Flygningarna genomförs med ett av bolagets 72-600-plan med plats för 72 passagerare. Flygtiden blir 1 timma och 35 minuter.

BRA utökar också samarbetet med Finnair vilket innebär att BRA:s kunder efter årsskiftet får upp till sju avgångar per vardag att välja mellan Bromma till Helsingfors, där BRA tar hand om en eftermiddagsavgång.

– Både Berlinlinjen och Helsingforsflygningarna gör att vi kan optimera vår produktivitet som flygbolag ytterligare och samtidigt erbjuda våra kunder relevanta flyglösningar, säger Christian Clemens.

Kommentarer är stängda.

Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024