Annons:

Annons:

Cimber-ledning frias efter Norwegian-kupp – av sin styrelse

Styrelsen i Cimber Sterling frikänner ledningen efter en internundersökning av sabotaget mot Norwegian.

Det är två veckor sedan Norwegians kampanj med enkronesbiljetter saboterades av anställda inom Cimber Sterling som köpte hundratals biljetter utan tanke på att använda dem. Nu har styrelsen i Cimber Sterling genomfört en internundersökning, och friat flygbolagets ledning, skriver Travel News Norge.
 
– Enligt pressen har pilarna pekat mot administrative direktör Jacob Krogsgaard och det glädjer mig som styrelseordförande att detta är grundlöst. Vi har full tillit till Krogsgaard, säger Niels Erik Nielsen i ett pressmeddelande, enligt Aftenposten.
 
Cimber Sterlings undersökningen kommer fram till att det var de anställda som på eget initiativ och via medier som Facebook uppmuntrade varandra att beställa biljetterna från Norwegian.

Välkommen att kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av redaktionen. Kommentarer som kan anses vara olagliga, avviker från ämnet eller inte håller en god ton kommer att avpubliceras.

European Online Flight söker Biljettör
Sista ansökningsdag:
30 April, 2017
Sales Representative in Sweden
Sista ansökningsdag:
31 March, 2017
Affärsresesäljare till Resia i Göteborg
Sista ansökningsdag:
31 March, 2017
HRG söker Web Travel Specialist/ Online Support
Sista ansökningsdag:
18 April, 2017