Annons:

Annons:

Easyjet satsar på Berlin från Arlanda

Easyjet storsatsar på flyg mellan Arlanda och Berlin till våren 2018. Det framgår av ett pressmeddelande.

 

Över 230 000 resenärer har rest från Arlanda till Berlin under det senaste året. Det är en ökning med nästan 40 procent de senaste fem åren, skriver Swedavia i ett pressmeddelande.

Nu hakar det brittiska flygbolaget Easyjet på trenden och lanserar en linje från Arlanda till Tysklands huvudstad. Rutten kommer att trafikeras 14 gånger per vecka med start i början av mars 2018.

– Det är mycket glädjande att Easyjet fortsätter att satsa på Arlanda. Goda förbindelser mellan Sverige och Tyskland är viktiga eftersom vi ser en konstant trafikökning mellan de båda länderna. Med vår starka ekonomi är en bibehållen länk betydelsefull för såväl turister som affärsresenärer i båda riktningarna, säger Elizabeth Axtelius, flygmarknadsdirektör på Swedavia i en kommentar.

Välkommen att kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av redaktionen. Kommentarer som kan anses vara olagliga, avviker från ämnet eller inte håller en god ton kommer att avpubliceras.

Affärsområdeschef för Grupp & Event.
Sista ansökningsdag:
31 March, 2018
General Manager till nytt boutiquehotell i Stockholm
Sista ansökningsdag:
02 April, 2018
Resesäljare, vikariat 4 månader
Sista ansökningsdag:
30 March, 2018
Sales Specialist till Sheraton Stockholm
Sista ansökningsdag:
02 April, 2018
Inca Tours söker resesäljare
Sista ansökningsdag:
02 April, 2018
På nytt jobb