Annons:

skidbacke

Easyjet satsar på Åre

Easyjet drar igång direktflyg mellan London Gatwick och Åre Östersund Airport under den kommande vintersäsongen. Satsningen är ett led i bolagets fokus på skiddestinationer inom transferavstånd. Det framgår av ett pressmeddelande.

Redan hösten 2014 blev Swedavia kontaktade av Easyjet som var på jakt efter nya skiddestinationer i norra Europa. Swedavia inledde då en dialog med Skistar och Jämtland Härjedalen Turism. Två år senare har detta landat i att Easyjet nu introducerar den nya rutten under perioden december till april.

– England är en av de största skidmarknaderna i Europa utan egna skidanläggningar på hemmaplan och därför högintressant för Skistar. Vi har arbetat på den brittiska marknaden i många år och bokningsstatistiken inför kommande vinter ser redan nu mycket bra ut. Med hjälp av den nya direktflighten tror vi på en succévinter för Storbritannien, säger Björn Broström, försäljningschef Skistar Åre.

Bakom flygbolagets vintersatsning i Åre ligger ett brett partnerskap mellan främst Jämtland Härjedalen Turism, Swedavia, Skistar, Visit Sweden.

Kommentarer är stängda.

Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024