Annons:

Annons:

easyJet satsar på Sverige

easyJet utökar trafiken till Sverige med nya linjer. Arlanda får direktflyg till Bristol i sydvästra England och Åre Östersund får direktflyg till Köpenhamn.

easyJet fortsätter att satsa på Sverige med fler flyglinjer.

– På mindre än ett år har de startat fem direktlinjer från Stockholm. Det gör det möjligt för både turister och affärsresenärer att resa hit på ett smidigt sätt, säger Elizabeth Axtelius, Swedavias flygmarknadsdirektör i en kommentar.

Direktlinjen mellan Stockholm Arlanda och Bristol inleds den 30 oktober med två avgångar i veckan. Linjen mellan Köpenhamn Kastrup och Åre Östersund Airport startar den 16 december och pågår till april. Det blir en avgång per vecka på lördagar. Flyglinjen ger skidsugna danskar men också skåningar möjlighet att enkelt nå de svenska fjällen.

Båda linjerna kommer att trafikeras med en Airbus A 319.

Välkommen att kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av redaktionen. Kommentarer som kan anses vara olagliga, avviker från ämnet eller inte håller en god ton kommer att avpubliceras.

Sales Specialist – Dynamic Packaging
Sista ansökningsdag:
06 April, 2018
SAS söker Saleability Specialist
Sista ansökningsdag:
28 March, 2018
Teamleader till contact center, vikariat på ca 1 år
Sista ansökningsdag:
30 March, 2018
Travel Consultant
Sista ansökningsdag:
28 March, 2018
Resesäljare, vikariat 4 månader
Sista ansökningsdag:
30 March, 2018
Affärsområdeschef för Grupp & Event.
Sista ansökningsdag:
31 March, 2018