Annons:

Annons:

Finnair och BRA utökar samarbetet

Finnair fördjupar samarbetet med BRA som börjar flyga mellan Bromma och Helsingfors i januari 2018. Det framgår av ett pressmeddelande.

 

Från och med januari 2018 börjar BRA att flyga en eftermiddagsavgång från Bromma till Helsingfors på vardagar på uppdrag av Finnair. Fem dagar i veckan kommer dessutom ett morgonflyg från Helsingfors till Bromma läggas till samt ett kvällsflyg från Bromma till Helsingfors under sex av veckans dagar. Det skriver Finnair i ett pressmeddelande.

Det utökade antalet förbindelser innebär att Finnairs kapacitet mellan Bromma och Helsingfors stärks med 40 procent nästa år.

– Vi är glada för utvecklingen av vårt samarbete med BRA och att vi därigenom får möjlighet att erbjuda ännu bättre förbindelser på den svenska marknaden. Det här är en fortsättning i vår strategi för att bli mer lokalt relevanta för resenärer i fler städer runt om i Sverige, säger Robert Lönnblad, Skandinavienchef på Finnair

Christian Clemens, VD på BRA:
– Först och främst är det fördjupade samarbetet med Finnair väldigt positivt för våra kunder, som nu får fler enkla resvägar ut i Europa och vidare till Asien. Vi är också glada över förtroendet att få flyga för Finnair, vi har sedan september 2016 flugit Umeå-Helsingfors och nu adderar vi Bromma-Helsingfors. Vår ATR-flotta är storleksmässigt attraktiv och erbjuder klimateffektiva resor.

 

Välkommen att kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av redaktionen. Kommentarer som kan anses vara olagliga, avviker från ämnet eller inte håller en god ton kommer att avpubliceras.

Manager Supplier Optimization Nordic Markets, Stockholm, Sweden
Sista ansökningsdag:
23 February, 2018
Resesäljare till Odenresor AB, Göteborg
Sista ansökningsdag:
28 February, 2018
På nytt jobb