Annons:

Annons:

Icelandair introducerar ny kabinklass

Icelandair inför den nya prisstrukturen och kabinklassen Economy Light.

Economy Light är namnet på Icelandairs nya prisstruktur och kabinklass som gäller för passagerare som endast väljer att resa med handbagage. Servicen ombord är densamma som i andra klasser. Passagerare i Economy Light har fortfarande möjligheten att välja sätesplats samt ta med 10 kilo i handbagage, skriver Icelandair i ett pressmeddelande.

– Vi implementerar efterfrågade förändringar i våra tjänster, och bland dessa är Economy Light, utformat för resenärer på exempelvis weekend eller affärsresa med kortare vistelser utomlands, säger Gudmundur Óskarsson svp sales & marketing på Iceland Air..

Samtidigt med den nya prisklassen genomförs några namnbyten: Icelandair Economy Class blir Economy Standard och Icelandair Economy Class Flex blir Economy Flex.

2 kommentarer

  1. Erik: Hyttklass? Vad betyder det?
    Svara
    • Redaktionen: Bra fråga. Nu ändrat till det mer bekanta kabinklass. /Red
      Svara

Välkommen att kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av redaktionen. Kommentarer som kan anses vara olagliga, avviker från ämnet eller inte håller en god ton kommer att avpubliceras.

Travel Consultant
Sista ansökningsdag:
28 March, 2018
Key Account Manager – Seniorer
Sista ansökningsdag:
18 March, 2018
Travel & Meetings Manager
Sista ansökningsdag:
19 March, 2018
Affärsområdeschef för Grupp & Event.
Sista ansökningsdag:
31 March, 2018
SAS söker Saleability Specialist
Sista ansökningsdag:
28 March, 2018
På nytt jobb