Annons:

Annons:

Kjos inför bokslutet: ”2017 var en röra”

Två dagar innan Norwegian släpper sitt bokslut för 2017 säger vd:n Bjørn Kjos att året var en röra till följd av pilot- och flygplansbristen under sommaren.

Norwegian tvingades i somras att ställa av tio av sina Boeing 737-flyg efter motorproblem, vilket gav flera veckors förseningar. Flygbolaget tvingades sätta in extra personal och äldre mindre effektiva plan villat ledde till kostnader på ungefär en miljard kronor.

– Vad skulle vi göra? Vi hade redan börjat sälja biljetter. Vi kunde inte säga ”förlåt, vi kan inte flyga dig” till passagerarna. Det bästa med 2017 är att det är nu är 2018, säger Kjos till Bloomberg.

Två dagar innan norska flygbolaget Norwegian presenterar sitt bokslut för 2017 förekommer vd:n Bjørn Kjos genom att kalla året för ”en röra”. Han syftar till pilot- och flygplansbristen under sommarsäsongen, vilket kostade bolaget omkring en miljard kronor.
Norwegian blev tvungen att ställa av tio av sina Boeing 737-flyg efter motorproblem, vilket gav veckor att förseningar, skriver E24.

Välkommen att kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av redaktionen. Kommentarer som kan anses vara olagliga, avviker från ämnet eller inte håller en god ton kommer att avpubliceras.

eCommerce Generalist med placering i Stockholm
Sista ansökningsdag:
25 April, 2018
Thabela Travel söker reseproducent för Sydamerika
Sista ansökningsdag:
30 April, 2018
FIELDWOOD TRAVEL I YSTAD SÖKER GRAVIDITETSVIKARIE
Sista ansökningsdag:
15 May, 2018
Sales Representative
Sista ansökningsdag:
14 May, 2018
JB TRAVEL SÖKER EN NY KOLLEGA!
Sista ansökningsdag:
16 May, 2018