Annons:

Annons:

KLM börjar flyga till Växjö

KLM etablerar direktflyg mellan Växjö och Amsterdam.

För några veckor sedan presenterade BRA en ny direktlinje mellan Berlin och Växjö. Det flesta planet lyfter den 30 mars. Nu kommer nästa flygnyhet för Växjö flygplats. Den 14 maj drar KLM igång dagliga avgångar direkt till Amsterdam från den småländska staden.

– Vår etablering i Växjö är ett led i våra fortsatta investeringar i Norden. Växjö har ett strategiskt bra läge mellan flera viktiga städer och regionen har dessutom ett rikt näringsliv och besöksliv. Även om vi är ett stort internationellt flygbolag ser vi att våra regionala satsningar är betydelsefulla för våra resenärer, säger Paul Terstegge, Nordenchef för KLM.

 

En kommentar

  1. Gérald Amoudruz: Vilken fantastisk nyhet för hela regionen! Skulle jag jobba på en resebyrå eller ett företag där skulle jag ta direkt kontakt med Air France KLM för att diskutera alla möjligheter som detta kan innebära! :-)
    Svara

Välkommen att kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av redaktionen. Kommentarer som kan anses vara olagliga, avviker från ämnet eller inte håller en god ton kommer att avpubliceras.

Sales Specialist till Sheraton Stockholm
Sista ansökningsdag:
02 April, 2018
Travel Consultant
Sista ansökningsdag:
28 March, 2018
Sales Specialist – Dynamic Packaging
Sista ansökningsdag:
06 April, 2018
Affärsresesäljare
Sista ansökningsdag:
21 March, 2018
SAS söker Saleability Specialist
Sista ansökningsdag:
28 March, 2018
General Manager till nytt boutiquehotell i Stockholm
Sista ansökningsdag:
02 April, 2018