Annons:

Annons:

Malaysia Airlines har ny nordisk försäljningschef

Håkan Thelenius blir ny nordisk försäljningschef för Malaysia Airlines. Det framgår av ett pressmeddelande.

Håkan Thelenius kommer närmast från tjänsten som sales manager aviation på Aviareps, där han var försäljningsansvarig i Sverige för bland annat Malaysian Airlines, Primera Air och Sun Express.
Dessförinnan har han bland annat varit chef för Solresors Stockholmskontor och key account manager för arrangörens återförsäljare i mellersta och norra Sverige.
Han har också bland annat jobbat på SAS, Lotus Travel, ERV och Air France-KLM.

– Jag ser fram emot att stärka Malaysia Airlines varumärke och synlighet på den Nordiska marknaden, jag kommer att ha ett tätt samarbete med återförsäljare på både affärs- och privatsidan för att driva den kommersiella utvecklingen. Men jag kommer även ha en nära relation med turoperatörer och andra aktörer som anordnar resor till denna fantastiska del av världen, säger Håkan Thelenius i ett pressmeddelande.

Malyasia Airlines har inga direktlinjer från Norden, men två dagliga avgångar från London Heathrow till Kuala Lumpor och samarbetar med bland annat Oneworld partnern British Airways som feeder.

En kommentar

  1. Anonym: GRATTIS HÅKAN //// SOUFIA G
    Svara

Välkommen att kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av redaktionen. Kommentarer som kan anses vara olagliga, avviker från ämnet eller inte håller en god ton kommer att avpubliceras.

Manager Supplier Optimization Nordic Markets, Stockholm, Sweden
Sista ansökningsdag:
23 February, 2018
Resesäljare till Odenresor AB, Göteborg
Sista ansökningsdag:
28 February, 2018
På nytt jobb