Annons:

Annons:

Norwegian börjar flyga mellan Göteborg och Prag

Travel News är först att berätta att den 27 april börjar Norwegians nya direktlinje från Göteborg till Prag.

Den nya linjen innebär att Norwegian flyger till 15 internationella destinationer direkt från Göteborg. Förutom Prag erbjuder Norwegian direktflyg från Göteborg till Barcelona, Madrid, Alicante, Malaga, Gran Canaria, Teneriffa, Mallorca, Nice, Rom, Salzburg och Split.

– Vi är glada över att kunna erbjuda resenärer i och omkring Göteborg direktflyg till Prag och ser fram emot att få välkomna passagerare ombord i nya, moderna och bränsleeffektiva flygplan till attraktiva priser, berättar Thomas Ramdahl, kommersiell direktör på Norwegian i ett pressmeddelande.

I går på en konferens gick Ryanairs vd Michael O’Leary spekulerade i Norwegians framtida konkurs. Det har han gjort förr. Även analytikerna är skeptiska till Norwegian som tycker att bolaget ska kapa kostnader.  I går skrev Travel News att Norwegian ökade antalet passagerare med 11 procent. Skulle kostnaderna minska i samma mängd kommer aktiekursen att rusa vid nästa kvartalsrapport.

 

Välkommen att kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av redaktionen. Kommentarer som kan anses vara olagliga, avviker från ämnet eller inte håller en god ton kommer att avpubliceras.

Teamleader till contact center, vikariat på ca 1 år
Sista ansökningsdag:
30 March, 2018
SAS söker Saleability Specialist
Sista ansökningsdag:
28 March, 2018
Inca Tours söker resesäljare
Sista ansökningsdag:
02 April, 2018
Affärsresesäljare
Sista ansökningsdag:
21 March, 2018
Affärsområdeschef för Grupp & Event.
Sista ansökningsdag:
31 March, 2018
På nytt jobb