Annons:

Annons:

Norwegian stänger USA-linje från Köpenhamn

Norwegian lägger ner säsongsrutten mellan Köpenhamn och Boston. Det betyder att SAS blir ensamt på linjen, skriver check-in.dk.

Efter endast två sommarsäsonger har Norwegian nu beslutat att stänga sin linje mellan Köpenhamn och Boston.

– Det är helt normalt att vi löpande justerar våra flygresor och anpassar efter var efterfrågan är störst. Vi tar naturligtvis också med flygplatsens kommersiella stödet eller bristen på detsamma i ekvationen när vi ska analysera om en linje fortfarande är hållbar. Om Köpenhamns flygplats vill att Norwegian verkligen växer krävs ett ökat kommersiellt och operativt stöd, säger Daniel Kirchhoff, Norwegians kommunikationschef i Danmark enligt check-in.dk.

Även SAS började flyga mellan Köpenhamn och Boston våren 2016. SAS, som under innevarande vintersäsong har tre veckoavgångar mellan städerna, blir nu enda flygbolag på linjen.

Välkommen att kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av redaktionen. Kommentarer som kan anses vara olagliga, avviker från ämnet eller inte håller en god ton kommer att avpubliceras.

Teamleader till contact center, vikariat på ca 1 år
Sista ansökningsdag:
30 March, 2018
Sales Specialist – Dynamic Packaging
Sista ansökningsdag:
06 April, 2018
Travel Consultant
Sista ansökningsdag:
28 March, 2018
Sales Specialist till Sheraton Stockholm
Sista ansökningsdag:
02 April, 2018
General Manager till nytt boutiquehotell i Stockholm
Sista ansökningsdag:
02 April, 2018