Annons:

Annons:

Norwegian startar nya linjer över Atlanten

Norwegian lanserar fyra nya linjer över Atlanten. De första planen lyfter sommaren 2018

Från och med sommaren 2018 kommer Norwegian för första gången att flyga långdistans från Amsterdam, Milano och Madrid. Det framgår av ett pressmeddelande där flygbolaget presenterar följande fyra nya transatlantiska linjer: Amsterdam–New York, Milano–Los Angeles, Madrid–New York samt Madrid–Los Angeles.

– Vi har stora förväntningar på de nya linjerna och ser fram emot att hälsa ännu fler resenärer välkomna ombord på våra nya Dreamlinerplan, säger Norwegians koncernchef Bjørn Kjos i en kommentar.

Sträckorna Amsterdam–New York och Milano–Los Angeles drar igång från och med maj 2018. De kommer båda att trafikeras fyra gånger i veckan. Madrid–New York och Madrid–Los Angeles startar i juli och kommer att ha tre respektive fyra avgångar i veckan.

Välkommen att kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av redaktionen. Kommentarer som kan anses vara olagliga, avviker från ämnet eller inte håller en god ton kommer att avpubliceras.

Resesäljare, vikariat 4 månader
Sista ansökningsdag:
30 March, 2018
Sales Specialist till Sheraton Stockholm
Sista ansökningsdag:
02 April, 2018
General Manager till nytt boutiquehotell i Stockholm
Sista ansökningsdag:
02 April, 2018
Affärsområdeschef för Grupp & Event.
Sista ansökningsdag:
31 March, 2018
Teamleader till contact center, vikariat på ca 1 år
Sista ansökningsdag:
30 March, 2018