Annons:

Annons:

Norwegian upp 11 procent i februari

Trafiksiffrorna för februari visar att över 2,3 miljoner passagerare flög med Norwegian, en ökning med 11 procent jämfört med samma period förra året.

Bäst går det på bolagets flygningar mellan Europa och USA.

Totalt flög 2 330 006 passagerare med Norwegian i februari vilket är 239 663 fler än samma månad föregående år. Den totala trafiktillväxten (RPK) ökade med 32 procent och kapacitetstillväxten (ASK) ökade med 35 procent. Kabinfaktorn var på 84,3 procent, ned två procentenheter.

– Vi är nöjda med att trafiktillväxten fortsätter i februari och att fler fritids- och affärsresenärer väljer att resa med oss en månad som traditionellt sett präglas av lägre efterfrågan. Den globala expansionen fortsätter och det är flygningarna mellan Europa och USA som bidrar starkast till tillväxten, säger Norwegians koncernchef Bjørn Kjos i ett pressmeddelande.

Välkommen att kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av redaktionen. Kommentarer som kan anses vara olagliga, avviker från ämnet eller inte håller en god ton kommer att avpubliceras.

General Manager till nytt boutiquehotell i Stockholm
Sista ansökningsdag:
02 April, 2018
Affärsområdeschef för Grupp & Event.
Sista ansökningsdag:
31 March, 2018
Teamleader till contact center, vikariat på ca 1 år
Sista ansökningsdag:
30 March, 2018
Resesäljare, vikariat 4 månader
Sista ansökningsdag:
30 March, 2018
Sales Specialist till Sheraton Stockholm
Sista ansökningsdag:
02 April, 2018
Travel Consultant
Sista ansökningsdag:
28 March, 2018