Annons:

Annons:

Qatar och Emirates lockar danska piloter med miljonlön

Qatar Airways och Emirates är i behov av fler piloter och arrangerar därför stora arrangemang i Köpenhamn för att locka till sig danska piloter. Det skriver Berlingske Business.

 

Under de närmaste veckorna kommer Qatar Airways och Emirates ordna stora arrangemang i Köpenhamn i ett försök att locka danska piloter till flygbolagen

Enligt Berlingske Business väntas de båda flygbolagen erbjuda de danska piloterna några av de högsta lönerna inom branschen. Enligt tidningen rör det sig om en årslön på över en miljon danska kronor skattefritt för de piloter som väljer att flytta med till Förenade Arabemiraten eller Qatar.

Anders Mark Jensen, vice ordförande i Flyvebranchens Personale Union, säger till Berlingske Business att danska piloter attraktiva på arbetsmarknaden eftersom de anses välutbildade och bra på att anpassa sig till nya kulturer.

”– Piloterna från Danmark är duktiga i sitt yrke och mycket efterfrågade. Det arbetar flera hundra danska piloter i en lång rad länder, säger han.

Välkommen att kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av redaktionen. Kommentarer som kan anses vara olagliga, avviker från ämnet eller inte håller en god ton kommer att avpubliceras.

Sales Manager Packages Team to Secret Escapes
Sista ansökningsdag:
15 March, 2018
Manager Supplier Optimization Nordic Markets, Stockholm, Sweden
Sista ansökningsdag:
23 February, 2018
Shop Manager
Sista ansökningsdag:
11 March, 2018
Resesäljare till Odenresor AB, Göteborg
Sista ansökningsdag:
28 February, 2018
Jorden resor söker resesäljare
Sista ansökningsdag:
21 March, 2018
Key Account Manager – Seniorer
Sista ansökningsdag:
18 March, 2018