Annons:

Annons:

SAS förenklar återbetalningsprocessen

SAS har infört Amadeus Ticket Changer Refund för att förenkla hanteringen vid återbetalning av flygbiljetter. Det framgår av ett pressmeddelande.

Amadeus Ticket Changer Refund (ATC Refund) minskar tiden det tar för resebyråer att hantera en återbetalning, från 15–20 minuter till mindre än en minut, samtidigt som det enligt Amadeus blir lättare att undvika misstag i återbetalningsprocessen.

– Sett till det stora antal återbetalningstransaktioner som genomförs varje dag är en snabb och intuitiv lösning ett måste för att kunna hantera återbetalningar på ett effektivt sätt. ATC Refund ger stora produktivitetsfördelar och vi är mycket glada över att ännu ett ledande flygbolag börjar använda lösningen, säger Per Scherdin, marknads- och portföljdirektör på Amadeus Scandinavia i ett pressmeddelande.

ATC Refund används idag av 55 flygbolag runt om i världen.

 

 

Välkommen att kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av redaktionen. Kommentarer som kan anses vara olagliga, avviker från ämnet eller inte håller en god ton kommer att avpubliceras.

Teamleader till contact center, vikariat på ca 1 år
Sista ansökningsdag:
30 March, 2018
Travel Consultant
Sista ansökningsdag:
28 March, 2018
General Manager till nytt boutiquehotell i Stockholm
Sista ansökningsdag:
02 April, 2018
Inca Tours söker resesäljare
Sista ansökningsdag:
02 April, 2018
SAS söker Saleability Specialist
Sista ansökningsdag:
28 March, 2018