Annons:

Annons:

SAS ökar antalet flygningar till Tyskland

SAS ökar antalet flygningar från Skandinavien till Tyskland. Det framgår av ett pressmeddelande.

SAS ökar med över 200 extra flygningar till Berlin från Stockholm och Köpenhamn i vintertidtabellen för 2017/18, (november–mars). Det ger över 25 000 extra flygstolar till och från den tyska huvudstaden.

Utöver detta lägger SAS till ytterligare flygstolar under såväl vintertidtabellen som nästa års sommartidtabell på linjerna till Berlin och Düsseldorf från Stockholm och Köpenhamn.

– Vi anpassar vårt nätverk efter våra resenärers behov och önskemål och ser en fortsatt stor efterfrågan på flygningar till och från Tyskland, säger Anders Wahlström, försäljningschef SAS Sverige i ett pressmeddelande.

En kommentar

  1. TravelMan: Anledningen är ju Air Berlins bortfall måste ersättas fort & bra initiativ av SAS, BER är ju huvudstad och både en het turist & affärs- destination, nästa fråga är hur Lufthansa agerar förutom att köpa AB:s gamla flygplan.
    Svara

Välkommen att kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av redaktionen. Kommentarer som kan anses vara olagliga, avviker från ämnet eller inte håller en god ton kommer att avpubliceras.

Resesäljare till Odenresor AB, Göteborg
Sista ansökningsdag:
28 February, 2018
Manager Supplier Optimization Nordic Markets, Stockholm, Sweden
Sista ansökningsdag:
23 February, 2018
På nytt jobb