Annons:

Annons:

Star Alliance öppnar för lågprisbolag

Den globala flygbolagsalliansen Star Alliance överväger nu att ge lågprisflygbolag möjligheten att bli fullvärdiga medlemmar.

Det är nyhetsbyrån Reuters som uppger att Star Alliance ledning är redo att släppa in lågprisflygbolag i den globala flygbolagsalliansen. Orsaken är att allt fler flygbolag närmar sig lågprisflygens koncept.
Dessutom har nya flygplanstyper som Boeing 737 MAX och Airbus A321-neo LR blivit populära bland lågprisflygbolag, vilket gör det möjligt för bolagen att bedriva långdistansflygningar.

Star Alliance, där bland annat SAS ingår, lanserade redan 2015 en samarbetsmodell där lågprisbolagen fick vara samarbetspartner i en så kallad Connecting Partner Model., skriver Reuters
Star Alliance består idag av 28 medlemmar,

Välkommen att kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av redaktionen. Kommentarer som kan anses vara olagliga, avviker från ämnet eller inte håller en god ton kommer att avpubliceras.

Manager Supplier Optimization Nordic Markets, Stockholm, Sweden
Sista ansökningsdag:
23 February, 2018
Resesäljare till Odenresor AB, Göteborg
Sista ansökningsdag:
28 February, 2018
På nytt jobb