Annons:

Annons:

Swedavia investerar 80 miljoner i Bromma

Swedavia satsar 80 miljoner kronor i en anläggning för affärsflyg på Bromma flygplats. Den 30 000 kvadratmeter stora anläggningen ska stå klar redan till årsskiftet.

En ny anläggning för affärsflyg ska byggas på Bromma flygplats. Swedavia ligger bakom satsningen och investerar 80 miljoner kronor. Anläggningen på Östra rampen kommer att omfatta taxibanor, arrenden för hangarer, uppställningsplatser samt service- och terminalbyggnader.
– Affärsflyg för Stockholm är en huvuduppgift för Bromma Stockholm Airport. Genom investeringarna på Östra rampen tar vi ett rejält steg för att förbättra möjligheterna för affärsflyg för Stockholm. Stockholm behöver en flygplats som kan hålla högre standard och ge bättre service för att bättre än i dag möta kraven från resenärer med affärsflyg, säger Olle Sundin, flygplatsdirektör på Bromma Stockholm Airport.
Bygget inleds omgående och tillträde beräknas kunna ske till årsskiftet.

Välkommen att kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av redaktionen. Kommentarer som kan anses vara olagliga, avviker från ämnet eller inte håller en god ton kommer att avpubliceras.

Black version JPG
Sheraton söker en Account Manager
Sista ansökningsdag:
16 maj, 2016
Rese-Konsulterna_newred
Resekonsulterna söker två reseproducenter
Sista ansökningsdag:
25 maj, 2016
Travel Beyond purple with Exclusive Travel Design
Ekonomi och kontorsassistent
Sista ansökningsdag:
15 maj, 2016
Standard_Logo
Vill du ha långt sommarlov?
Sista ansökningsdag:
11 maj, 2016
På nytt jobb