Annons:

Annons:

Swedavia investerar 80 miljoner i Bromma

Swedavia satsar 80 miljoner kronor i en anläggning för affärsflyg på Bromma flygplats. Den 30 000 kvadratmeter stora anläggningen ska stå klar redan till årsskiftet.

En ny anläggning för affärsflyg ska byggas på Bromma flygplats. Swedavia ligger bakom satsningen och investerar 80 miljoner kronor. Anläggningen på Östra rampen kommer att omfatta taxibanor, arrenden för hangarer, uppställningsplatser samt service- och terminalbyggnader.
– Affärsflyg för Stockholm är en huvuduppgift för Bromma Stockholm Airport. Genom investeringarna på Östra rampen tar vi ett rejält steg för att förbättra möjligheterna för affärsflyg för Stockholm. Stockholm behöver en flygplats som kan hålla högre standard och ge bättre service för att bättre än i dag möta kraven från resenärer med affärsflyg, säger Olle Sundin, flygplatsdirektör på Bromma Stockholm Airport.
Bygget inleds omgående och tillträde beräknas kunna ske till årsskiftet.

Välkommen att kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av redaktionen. Kommentarer som kan anses vara olagliga, avviker från ämnet eller inte håller en god ton kommer att avpubliceras.

JB TRAVEL SÖKER EN NY KOLLEGA!
Sista ansökningsdag:
16 May, 2018
Sales Representative
Sista ansökningsdag:
14 May, 2018
FIELDWOOD TRAVEL I YSTAD SÖKER GRAVIDITETSVIKARIE
Sista ansökningsdag:
15 May, 2018
CRM Manager
Sista ansökningsdag:
11 May, 2018
Thabela Travel söker reseproducent för Sydamerika
Sista ansökningsdag:
30 April, 2018