Annons:

Annons:

De kan bli Årets resesäljare

Var med och utse Årets resesäljare 2018. Som läsare kan du påverka vem som får utmärkelsen på Grand Travel Award den 12 februari på Hotel At Six i Stockholm. Rösta här och nu!

Grand Travel Award: Nominera Årets Resesäljare nu

Nu kan du påverka vem som blir Årets Resesäljare 2018. Nominera din favorit bland de svenska resebyråerna senast den 11 januari.

Annons:

Travel News söker chefredaktör
Sista ansökningsdag:
20 January, 2018
Poseidon Travel AB söker erfaren resesäljare
Sista ansökningsdag:
30 January, 2018

Nytt pris på GTA – nominera ditt företag till Hållbarhetspriset

GRAND TRAVEL AWARD. Travel News lanserar ett nytt pris vid Grand Travel Award 2018 – Hållbarhetspriset. Vi uppmanar därför resebranschens företag att skicka in förslag med motivering till vårt nya pris.

De kan vinna Grand Travel Award

Vilket är Sveriges bästa enskilda hotell, vilket är årets bästa resmål och vem är egentligen den bästa supportpersonen? När Grand Travel Award avgörs den 12 februari på Hotel At Six i Stockholm utlovas spännande nyheter. Här är de nominerade i alla klasserna.

Nu släpper vi biljetterna till Grand Travel Award

Den 12 februari 2018 är det dags för Grand Travel Award på Hotel At Six i Stockholm. Från och med nu kan du försäkra dig om en biljett till årets stora branschfest.

På nytt jobb

De vimlade på GTA – här är bilderna

Vilka besökte den 25:e upplagan av Grand Travel Award? Och hur såg de ut? Här är bilderna.

Grand Travel Award – här är alla vinnarna

Inför ett fullsatt Grand Hõtel delades igår resebranschens mest prestigefyllda pris ut: Grand Travel Award. Här är alla vinnarna.

”Vi ser Sverige som en fokusmarknad”

Finnair är en av sponsorerna på Grand Travel Award. "Vi ser Sverige som en fokusmarknad med mycket potential. Varför vi sponsrar Grand Travel Award är för att höja vår närvaro och vår profil även hos branschfolket" säger Robert Lönnblad, chef för Finnair i Skandinavien.

Annons:

”Tel Aviv är en blandning av Barcelona och Miami”

Israeliska turistbyrån är huvudsponsor på Grand Travel Award. "Grand Travel Award är ett perfekt tillfälle att möta industrin", säger Nira Fisher, chef för israeliska turistbyrån i Sverige.

”Grand Travel Award är ju the grej of the year!”

"Resebyråerna är mycket viktiga för oss, liksom vi är viktiga för många av dem" säger Michael Sjö, kommunikationsansvarig för Nordea First Card, som är en av sponsorerna på Grand Travel Award.

Poseidon Travel AB söker erfaren resesäljare
Sista ansökningsdag:
30 January, 2018
Travel News söker chefredaktör
Sista ansökningsdag:
20 January, 2018
På nytt jobb